Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 08:00 804 0

Шави: Намираме се по средата на пътя към това да върнем величието на Барса

  • шави ернандес-
  • барселона-
  • футбол

Постигаме целите, които си поставяме, и които клубът поставя пред нас

Шави: Намираме се по средата на пътя към това да върнем величието на Барса - 1

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че отборът не се представя на желаното ниво във всички мачове, но като цяло върви в правилната посока.

“Постигаме целите, които си поставяме, и които клубът поставя пред нас. Започнахме да работим в много труден период и спасихме сезона. А предишният сезон беше изцяло успешен по отношение на резултатите”, коментира Шави.

“Трябва да направим така, че играта ни да е наслада за окото. Към това се стремим. Полагаме сериозни усилия. Намираме се по средата на пътя към това да върнем величието на Барса. Оценката за последните два сезона е положителна. Има и мачове, в които не играхме на желаното ниво. Самокритични сме. Трябва да си върнем познатия блясък. Искаме да имаме свой стил, който да налагаме над съперниците”, добави наставникът на каталунците, който застана на поста точно преди две години.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА