Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 12:30 1 185 5

Цунами: Забравяме какво точно представлява Левски! Срам ме е!

  • цунами-
  • футбол-
  • левски-
  • фенове

Ние сме най-обичаният клуб в България и трябва да осъзнаваме отговорността, която поемаме, когато носим синята фланелка и представляваме този клуб!

Цунами: Забравяме какво точно представлява Левски! Срам ме е! - 1


Футболистът на Левски – Вендерсон Цунами, публикувайки снимка на стори в социалната мрежа Instagram. Бразилецът с български паспорт се извини на феновете на „сините“ за слабите резултати и заяви, че го е срам.

„Искам да оставя нещо тук, тъй като изпитвам срам от последните резултати! Знаем, че нашите привърженици винаги и независимо от всичко са ни подкрепяли, но вероятно за миг забравяме какво точно представлява Левски в нашата държава! Ние сме най-обичаният клуб в България и трябва да осъзнаваме отговорността, която поемаме, когато носим синята фланелка и представляваме този клуб! Поднасям своите искрени извинения на всички, които обичат Левски“, написа Цунами.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    8 8 Отговор
    Тоя какво помни,та да забрави ? Един случайник в Левски 😂
  • 2 ХАРОН

    11 3 Отговор
    Къде са българите в отбора? Цунами ли трябва да ги отсрамва! САМО ЛЕВСКИ
  • 3 така ли

    7 5 Отговор
    Цуни?!И ти ли си ,българин?!....
  • 4 Алигатор

    6 1 Отговор
    Някой от българите да се е извинил ? Краев например ! Краев трябва да бъде забит на пейката до края на първенството , на тренировки да не тренира с отбора , а да върти обиколки за здраве . Пък после да ходи в Лудогорец , като толкова иска .
  • 5 ГЕРБ-СДС

    1 0 Отговор
    Левски е вторият най-обичан отбор в България , а клуба с най-много фенове се казва ЦСКА.