Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 13:30 1 577 0

Килиан Мбапе: Провалихме се!

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • милан-
  • псж-
  • шампионска лига

Разочаровани сме, защото загубихме, а това не е добре

Килиан Мбапе: Провалихме се! - 1

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе очаквано си тръгна сърдит след загубата с 1:2 от Милан в Шампионската лига. Поражението е второ за отбора в групата, което усложнява ситуацията на тима.

“Разочаровани сме, защото загубихме, а това не е добре. Провалихме се в няколко неща и ще се опитаме да се реваншираме срещу Нюкасъл в следващия кръг. Опитахме се да се представим силно, но нещата не се получиха”, заяви Мбапе.

Той беше попитан дали ПСЖ има сили да спечели турнира. “Следващата ни цел е просто да спечелим следващия мач”, отговори френският национал.

За него това беше първо появяване пред медиите от 15 юни насам.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА