Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 12:49 3 175 4

Венци Стефанов: Ако се стигне до санкции за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • бфс

За мен мач на националния отбор без публика е нещо несериозно

 Венци Стефанов: Ако се стигне до санкции за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз - 1

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова пред Sportal.bg за разрешаване на казуса около мача на националния отбор с Унгария, който застрашава цялостно българския футбол. Както е известно, срещата беше преместена от София на празни трибуни в Пловдив, но два дни преди пристигането на унгарците все още не е ясно дали квалификацията ще се проведе.

"За мен мач на националния отбор без публика е нещо несериозно. Най-добрите футболисти на България трябва да бъдат подкрепяни от публиката. Това е неуважение и към Илиан Илиев. Без публика е все едно да легнеш сам в леглото. Аз ви казах вече - българският национален отбор трябва да играе в София! Това не е панаирджийска мечка да я разкараме насам-натам из страната.

Ако се стигне до санкции за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз. Има умни хора там, някой да тропне по масата и при форсмажорни условия да се намери решение на проблема. Иска се ясна и целенасочена работа - а не днес синьо, утре бяло, другиден червено. А представяте ли си какво им е на футболистите - събират се оттук и оттам, а не се знае ще има ли мач. Как да си мотивиран и подготвен да играеш", каза босът на първия столичен отбор.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Противяга

    11 0 Отговор
    Ретро мутрата е прав.
  • 2 ОТВРАТ

    3 5 Отговор
    Този бандит не плати откуп за сина си и го закопаха в някоя гора !!
  • 3 Медиини

    1 0 Отговор
    Схеми
  • 4 КЪМ ЧИЧО ОБРАЩАЛКАТА

    5 1 Отговор
    СТИГА СТЕ ГИ ПАЗИЛИ ТЕЗИ ГЛЕЗЛЗЬОВЦИ.КАКВА ИМ БИЛА МОТИВАЦИЯТА......САМИЯ ФАКТ ,ЧЕ СА ТЕ ПОВИКАЛИ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НАЙ ГОЛЯМАТА МОТИВАЦИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ.ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА НИВО.ЗАЩОТО ФУТБОЛИСТИТЕ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СА НА БАНКЕТ И НА ПОЧИВКА.А ВИЕ САМО ГЛЕДАТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ МАЧОВЕ ЗА ДА ВЪРЖИТЕ БЮДЖЕТА НА КЛУБА