Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 11:30 1 019 6

Градският стадион в Ловеч ще бъде кръстен на Ферарио Спасов

  • ферарио спасов-
  • футбол-
  • ловеч-
  • градския стадион в ловеч

Феро бе отнесен около Шереметя от бял спортен мерцедес, който се е движел със 150 км в час

Градският стадион в Ловеч ще бъде кръстен на Ферарио Спасов - 1

Градският стадион в Ловеч може да бъде прекръстен на името на Ферарио Спасов, който загина трагично в катастрофа в събота. Феро бе отнесен около Шереметя от бял спортен мерцедес, който се е движел със 150 км в час, пише "Тема спорт".

"Постъпило е предложение, в което жителите на град Ловеч можем да поискаме от Общинския съвет и от кмета на Община Ловеч г-н Страцимир Петков стадионът да носи името на Ферарио Спасов", написаха на официалната фенстраница на ловчанлии "Литекс - Фен Страница". Очаква се в най-скоро време предложението да бъде внесено официално и гласувано на първото заседание на новата местна власт. Като футболист Феро записва 350 мача за Осъм Ловеч в два периода (1979-83 и 1986-93). После е старши треньор на тима, с който става шампион през 1999 г. и печели купата през 2001 г. Ръководи и Академията на Литекс.

Поклонението пред Ферарио Спасов ще е в много тесен семеен кръг. Това съобщават от страницата на Община Ловеч, като се позовават на семейството на специалиста.

Близките благодариха на всички, които с искрени слова предизвикаха вълна от състрадание и съпричасност.

"Това ни помогна да преодолеем най-тежките мигове от сполетялата ни трагедия. Нашият баща, съпруг и дядо ценеше семейното спокойствие и времето, прекарано скромно, далеч от светлината на прожекторите. Най-съкровеното ни желание е да се разделим точно по този начин с него. Благодарим за разбирането!", казват от семейството на Ферарио Спасов.

"В личния си живот той бе олицетворение на скромност и честност, отдаден на семейството и приятелите. Именно заради това гражданите на Ловеч го ценяха и обичаха. Той беше изключителна личност и силен характер. Искрено вярвам, че неговият пример и уроците му ще останат в паметта и сърцата на всеки, който е бил свидетел на пътя му", каза кметът Страцимир Петков. Вчера в Ловеч бе ден на траур.

Обвиняемият за катастрофата Начо Панталеев може да получи от 3 до 8 години затвор, каза окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 град със затихващи функции

    6 1 Отговор
    както и другите в България
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 150 са много ,

    1 1 Отговор
    а водача си е жив . Известен беше . Добре е стадион на името му . Чисто спортно . Едно време мутрите бързаха . Никой не е умирал в ПТП , защото така си карат и не се пребиват . Феро явно не е карал и направи избягващо движение . Изпуснал е волана , но 150 не са 320 км нали , всичко се вижда . Какъв е пътя скоростен, околовръстен извън градски , там е 90 . На снимката имаме нов път с 2 ленти , а защо не е бил пълен с камьони , коли , микробуси . На прав участък не може да изпуснеш волана и да завъртиш , ако е дрифтил но лъже . Може да правил клип . Вижте ме 100-130-140-150 км . Но е тъпо .

    Коментиран от #5

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 0 Отговор
    Бог да прости,Ферарио Спасов!При това безпардонно и нагло каране от вас бг,ще има още много жертви!!!дано ,Господ ни опази живи сред вас и тази година,ганчоо-овци!
  • 5 Механик

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "150 са много ,":

    Бойко, ти ли си бе?
    Нищо не ти се разбира, бе момче! Пиян ли си, дрогиран ли си????
    Направо съчувствам на близките ти и не хората с които имаш контакти. За тях навярно е истинско мъчение, да вникнат в това, дето си искал да кажеш.
  • 6 вдигайте се

    0 0 Отговор
    не знам за стадиона как ще се казва ,но има една циганска рода ,която трябва да бъде избита до крак !