Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 14:00 887 9

Изпълнителният директор на БФС: Ако реши, УЕФА може да прати мача и на Царско село

  • бфс-
  • борислав попов-
  • христо запрянов-
  • сдвр-
  • футбол-
  • българия-
  • унгария

Разговорите за провеждането на международна среща започват много преди датата на мача

Изпълнителният директор на БФС: Ако реши, УЕФА може да прати мача и на Царско село - 1

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов даде пресконференция заедно със своя заместник Христо Запрянов и представители на СДВР относно цялата сага относно провеждането на европейската квалификация между България и Унгария утре. На сбирката присъства и пресаташето на футболната централа Виктор Игнатов.

„Разговорите за провеждането на международна среща започват много преди датата на мача. Подават се всички документи относно сигнали и съмнения за вероятни проблеми и кризисни ситуации. На база на данните УЕФА прави анализ и взима решение дали да промени мястото за провеждане на футболната среща. На базата на информацията е взето решение да не се продават билети за мача“, заяви Попов.

„УЕФА решава защо не трябва да има фенове и препоръчва да се играе пред празни трибуни. Ако някой не е останал убеден, аз не мога да коментирам повече. Има хора, които смятат, че Земята не е кръгла. Има цяла структура, която се занимава със сигурността на международните футболни срещи. Тя също събира информация и на база на анализ те взимат решение. Строго препоръчват да няма продажба на билети“, допълни изпълнителният директор на БФС.

„Отново ще повторя думите си, които казах и вчера. Аз не съм избиран, за да подам оставка. Аз съм назначен и мога да бъда уволнен или освободен от длъжност. Ще присъствам на мача. Искам националният ни отбор да върви напред“, призна Попов.

„Забравя се, че футболната дейност е подробно регламентирана правна дейност. Когато има проблем, асоциацията домакин трябва да представи и резервен стадион. Ако УЕФА реши, може да прати мача и на Царско село. Разград е коментиран. Не сме изразявали позиция къде да бъде мачът. Решението е на УЕФА. Стадионите в България, които могат да приемат такива мачове, не са много", обяви шефът в БФС.

"Искам да благодаря на националния стадион „Васил Левски“ и на органите на реда, че за този кратък срок вложиха всички усилия в работно и извън работно време, за да може този мач да бъде организиран и проведен", завърши Борислав Попов.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 0 Отговор
    УЕФА няма да има думата като след някоя и друга година се присъедините към Азиатската лига.
  • 2 гост

    6 1 Отговор
    На тези пияници са им виновни всички, но не и те! Срам и позор! Да изградиш име и целия народ да се гордее с теб, се докараха до там, да не смеят да излязат на улицата, че народната "любов" ако ги застигне, ще боли!
  • 3 на тези

    8 0 Отговор
    частници назначени не знам защо им се дава толкова внимание
  • 4 !!!?

    8 1 Отговор
    Футболът който имаме благодарение на БСФ мафията не заслужава да се играе и в Катуница !!!?
  • 5 Тома

    5 0 Отговор
    Ами попов и запрянов са най големите мафиози в бфс защото са по умни от перуката и сие.
  • 6 фергюсън

    5 0 Отговор
    Станахме за срам на цялата вселена заради крадливите перуки !!Ако не да съдени и осъдени на много години не сме държава не сега ,че сме !
  • 7 АнтиКомунист

    5 1 Отговор
    нагъл боклук, изруд !
  • 8 така ли

    2 0 Отговор
    Шопар мазен?!Метла за тая банда.....
  • 9 Лост

    1 0 Отговор
    Пълен идиот.Уефа е ПРЕПОРЪЧАЛА,а не РАЗПОРЕДИЛА мача да е в Пловдив.И след като не може да в в Пловдив е РАЗПОРЕДИЛА да е в София.А Попов нагло лъже,че мача може да се играе на Царско село.