Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 12:00 2 278 7

Феновете на Локо Пд: Ръководството на БФС да си тръгне с добро, докато все още може

  • локомотив пловдив-
  • фенове-
  • бфс-
  • футбол

В стремежа си да си осигурят комфортна тишина, Борислав Михайлов и компания постигнаха немислимото - да обединят привържениците на всички футболни отбори България срещу себе си!

Феновете на Локо Пд: Ръководството на БФС да си тръгне с добро, докато все още може - 1

В последните няколко дни футболна България стана за срам пред цяла Европа. Цирковете на БФС покрай мача с Унгария обаче бяха капката, която преля от чашата на нашето търпение. Това написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив.

"В стремежа си да си осигурят комфортна тишина, Борислав Михайлов и компания постигнаха немислимото - да обединят привържениците на всички футболни отбори България срещу себе си!

Приканваме всеки, който има възможност, да се включи в обявения протест пред стадион "Васил Левски" в София. Призоваваме ръководството на БФС да загърби арогантността и самонадеяността, които демонстрира през последните дни, и да си тръгне с добро, докато все още може!

18 години упадък на българския футбол стигат!", призоваха черно- белите.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Попът

    32 4 Отговор
    САМО ТАКА!!! ВЪН ПЕРУКАТА И АНТУРАЖА МУ! И КЪМ ЗАТВОРА - ХОДОМ...МАРШ! АМИН!
  • 2 ФЕЙК

    17 0 Отговор
    Не закачайте националното съкровище Михайлов и родата му! Президент, премиер се охраняват от по 8-10 човека от НСО, олигарсите и батките от по 15-20 човека, а този БЕЗЦЕННИЯ - ЦЕЛИ 1600 ПОЛИЦАИ !

    Коментиран от #5

  • 3 АРЕС

    15 1 Отговор
    Ако Батето Бог да го прости може да види тая мижитурка която настани на този стол и го оправи в живота в какво превърна футбола ще се обърне в гроба.Триото Перуката,Емо Тъпото и Данчо Пръча са отрова за цяла футболна България.

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Въгларово

    8 0 Отговор
    Но онзи от Говедарци подкрепя и гласува за това ръководство! Защо ли?
  • 7 Напротив

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "АРЕС":

    Именно Батето им каза, че ще се оакат, а за да коронясат пияндето, мизерниците отидоха в Барселона да се молят на Стоичков да дойде на конгреса и да гласува и с това да увлече повече гласове, както и стана. Самият Стоичков после съжали неведнъж за това!