Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 21:35 1 945 14

Кирил Десподов: Тъжно ни е - искаме феновете на трибуните да ни подкрепят

  • кирил десподов-
  • българия-
  • унгария-
  • национален отбор-
  • футбол

Разбрах това, което стана извън стадиона, не трябва да се получават такива неща

Кирил Десподов: Тъжно ни е - искаме феновете на трибуните да ни подкрепят - 1


Един от най-добрите играчи на терена в мача на България срещу Унгария от квалификациите за Евро 2024 - Кирил Десподов, който вкара гол и направи асистенция, коментира драматичната развръзка от мача, както и събитията извън стадиона, върху които всъщност падна акцентът на вниманието.

“Тъжно ни е на нас със сигурност. Разбрах това, което стана извън стадиона, не трябва да се получават такива неща. За съжаление, такива неща се случват, определено на всички ни е тъжно и искаме феновете на трибуните да ни подкрепят”, каза Десподов.

Националът коментира и, че футболистите не са били информирани за случващите се ексцесии извън стадион “Васил Левски”.

“Мисля, че е правилно решението да не ни информира никой какво се случва, защото беше важно да изиграем този мач заради честта си. Борихме се, показахме характер, играхме за националния отбор на България. Със сигурност победата щеше да помогне за самочувствието на отбора. Играхме като отбор и така мисля, че трябва да е във всеки един мач”, каза още Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото

    30 1 Отговор
    Нема да стане. Дори вече и по телевизията не ви гледаме.
  • 2 Мда

    27 0 Отговор
    Явно им харесва, не само цяла България, но и цяла Европа да им се подиграва и да им се присмива. Благодарение на некадърниците в Бфс, те обират всички негативи, но един не излезе да заеме позиция, от страх да не си изпуснат парите от повиквателни. Да си сърбат попарата!
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 5 Отговор
    падение оставка на БФС Перука и БФС ВЪН

    Коментиран от #7

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 6 Отговор
    Срам Полицията арестуваха Журналист от Дарик Гонг

    Коментиран от #14

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 6 Отговор
    Футболът ни не ще Проходи щото е в Оковите на Боби
    Оставка
  • 6 Ветеринарен психолог

    15 0 Отговор
    Защо Емил Костадинов показа среден пръст на журналистите?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да, бе

    11 1 Отговор
    И нас щеше да ни е тъжно, ако ви гледахме...
  • 9 Някой

    17 1 Отговор
    Журналиста на БНТ дето пита Илиев и Десподов за случващото се навън, бих го уволнил веднага. От къде ще знаят? Десподов докато тича по терена си гледа смартфона какво става навън ли? За да задаваш такъв въпрос, трябва да си уникално глупав.
  • 10 Факт

    6 1 Отговор
    90 процента от феновете които ходят и се млатят по мачовете са друсани пропаднали пияни наркомани...и едва има няма 10 процента които просто отиват да гледат нещо като футбол...защото то това в България си е буквално имитация на футбол играещ се от връзкарчета с кинти ..освен това не мисля че това че За Тези "фенове" "наркоманите" и нормалните също, които не са допуснати да гледат мача още повече че това беше оповестено седмица по рано е кой знае каква загуба че не са гледали мача .голяма работа че не съм гледал някакъв си мач на България с някакъв подобен на нас отбор...защо трябваше "феновете" да правят тоя цирк аз логично обяснение нямам...Нормален човек никога не би тръгнал да върши подобни простотии по София за един мач между два смешни отбора...това могат да го направят само пияници и наркомани..или разни платени хулигани ..Ле ле какво загуба за феновете на футбола не са гледали България - Унгария ...каква невероятна футболна драма ..айде стига с тоя цирк вече ..!

    Коментиран от #12

  • 11 Факт

    2 0 Отговор
    Обявено ви е че мача ще е без публика ..ок чудесно ...къде ви е проблема на вас феновете. "наркоманчетата" защото както казах 90 процента от феновете сте такива ..???...Нещо ще се разболеете ли ако не отидете на този "мега як мач"...???..че подпалихте цяла София ..ако сте искали оставката на Михаилов ами отидете пред БФС теглете му един бой и той ще си я подаде ..защо трябва да палите цялата столица за един мач или един човек...визирам Михайлов...това ли беше начина ..да си покажете мега простотията ..освен това оставката на че Михайлов не трябва да се иска защото нареди да има един мач без публика...а защото реално тоя човек допусна във футбола да играят смешници "деца на бивши футболисти Или милионери" вместо хора които наистина им се отдава тази игра....и от там футболът ни заприлича на "някакъв комичен спектакъл с топка който се изпълнява на стадион"...
  • 12 да сме коректни

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Факт":

    Подобни на нас отбори не са унгарците..... Ще видите на следващия жребий в коя урна ще сме - с Андора,Малта, Фарьорски острови,Сан Марино..........и пак пишете!!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Левски 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами не там.