Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 07:30 1 766 0

Мохамед Салах се развихри за разгром на Египет

  • мохамед салах-
  • футбол-
  • египет-
  • етиопия-
  • сиера леоне-
  • ливърпул

Иначе звездата на вечерта бе нападателят на Ливърпул - Мохамед Салах, който изригна с четири гола

 Мохамед Салах се развихри за разгром на Египет - 1

Отборът на Египет стартира квалификациите за Мондиал 2026 с разгромна победа от 6:0 срещу тима на Джибути. “Фараоните” оглавиха своята група “А” в зона КАФ, където са още съставите на Етиопия и Сиера Леоне, които направиха равенство 0:0, както и Буркина Фасо и Гвинея - Бисау, които все още не са изиграли срещата помежду си от кръга.

Иначе звездата на вечерта бе нападателят на Ливърпул - Мохамед Салах, който изригна с четири гола. Това се случи първо в 17-ата минута, после в 22-ата, когато вкара от дузпа, както и в 48-ата и 69-ата минути, когато отново се разписа от игрови положения.

Другите попадения отбелязаха Мостафа Мохамед и Трезеге в 73-ата и 89-ата минути.

Следващият мач от квалификационния цикъл за египтяните е срещу тима на Сиера Леоне на 19-и ноември (неделя) от 18:00 българско време.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА