Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 21:24 1 629 5

Илиан Илиев: Не знаехме какво се случва около стадиона, бяхме се концентрирали около мача

  • илиан илиев-
  • футбол-
  • българия-
  • унгария-
  • евро 2024-
  • квалификации

Със сигурност футболистите и ние имаме най-малка вина, но много съжаляваме, че е имало такива неща

Илиан Илиев: Не знаехме какво се случва около стадиона, бяхме се концентрирали около мача - 1

Селекционерът на националния отбор Илиан Илиев заяви, че щабът и играчите не са разбрали какво се случва около стадиона и ексцесиите при протеста срещу БФС. Специалистът е на мнение, че срещата е завършила логично с равенство.

“Не знаем какво се е случило, защото се бяхме концентрирали около мача. И до момента не сме съвсем наясно какво се е случило. Съжаляваме за това, което е станало. Със сигурност футболистите и ние имаме най-малка вина, но много съжаляваме, че е имало такива неща. Като идвахме беше спокойно, но след това наистина не знаехме, че нещата са ескалирали”.

“Като мач изиграхме го повече с битка. Футболът не беше на толкова високо ниво, но показахме характер. Бяхме с човек по-малко и успяхме да издържим. Знаем, че можем повече, но поздравяваме играчите. Може би Унгария бе по-добрият отбор в мача, ние можехме с малко късмет да спечелим. допуснахме гол в края, така че резултатът май е логичен”, каза Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да, бе

    9 1 Отговор
    Споко, и милицията не знаеше...
  • 2 Абе

    7 8 Отговор
    Илианчо...що се праиш на умрела лисица?! Мигар там на стадиона не сте имали радио, телевизия, телефони интернет?! И това става току пред вратата на стадиона, само погледни през прозореца...
    Добър треньор си, ама ако имаше чест и достойнство щеше да спреш мача! Да ти бият публиката и ти да гледаш настрани и да викаш Ама аз не знаех, нищо не разбрах! Не ти прави чест!
  • 3 Хаха

    7 7 Отговор
    Мишок си ти Илиянчо! Мишок на перуката за финикийски знаци!? Беше си "свалил" слуховия апарат ли, че не чуваше сирените и бомбите пред стадиона... Всеки уважаващ себе си мъж ще изведе отбора от терена при такава ситуация, а не да слугува на шефа си с перуката!
  • 4 Иво

    3 6 Отговор
    Сега като разбра къде ти е оставката
  • 5 Неутрален

    5 1 Отговор
    много грешки правият защитниците, в началото на мача, немогат да изнесат топката, после след гола, малко се поокопитиха, ще трябва много работа с тия момчета, модерния футбол е с дълбока преса !!!