Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 18:30 703 0

Бенатия ще поеме важна роля в Марсилия, но има конфликт на интереси…

  • байерн мюнхен-
  • ювентус-
  • мехди бенатия-
  • олимпик марсилия-
  • футбол

Преговорите между Бенатия и Марсилия, клубът, в който бившият марокански национал пристигна като юноша, напредват добре и споразумението е близо. Двете страни всъщност вече са постигнали договорка по много аспекти

 Бенатия ще поеме важна роля в Марсилия, но има конфликт на интереси…  - 1

Бившият защитник на Байерн Мюнхен и Ювентус Мехди Бенатия ще бъде назначен за спортен директор на Олимпик Марсилия, съобщават “L'Équipe” и “Foot Mercato”.

Преговорите между Бенатия и Марсилия, клубът, в който бившият марокански национал пристигна като юноша, напредват добре и споразумението е близо. Двете страни всъщност вече са постигнали договорка по много аспекти.

Има нужда обаче да се работи по правните такива, като се има предвид позицията на Бенатия като агент на играч, по-специално на Азедин Унахи, именно от Олимпик Марсилия. Тези съществуващи професионални отношения между двойката са потенциален конфликт на интереси, който трябва да бъде разрешен преди номинацията. Разбира се, когато Бенатия стане новият спортен директор на Марсилия, той ще прекрати професионалните си отношения с Унахи. Това се очаква да се случи още през тази седмица, съобщи Фабрицио Романо.

Автор: Йоан Паташев


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА