Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 06:07 5 382 12

Венци Стефанов: Боби Михайлов ме предаде!

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • славия-
  • гриша ганчев-
  • борислав михайлов-
  • бфс

Нека бъдат спокойни за Белия балет, при нас има възпитани хора, нашата къща е подредена

Венци Стефанов: Боби Михайлов ме предаде! - 1

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на Гриша Ганчев относно събранието на Изпълкома на Българския футболен съюз, на което е взето решението за задължителна квота за играчи до 21-годишна възраст. Шефът на най-стария столичен клуб даде мнението си и относно фенския протест, който разклати изоснови футболната централа.

"Думите на Гриша Ганчев не са истина! Аз, Йордан Лечков, Емил Костадинов и Наско Сираков предложихме да играят най-малко двама до 21 години. Най-малко двама. Това нещо беше гласувано и беше прието. Впоследствие, лично аз не знам как, стана да е един. Гриша Ганчев не знам да е предложил подобно нещо, още не ме е хванала амнезията. Можете да питате и останалите, чиито имена казах. Предложението беше на Сираков, ние четиримата го приехме. Досега в живота си не съм се извъртал, няма и да се извъртя. Не знам дали сме Белия балет, но сме хора, които не са си продавали никога душата и не са правили неща зад гърба на никого.

Нека бъдат спокойни за Белия балет, при нас има възпитани хора, нашата къща е подредена. Няма лумпени при нас, няма такива, които излагат България. Визирам Синия и Червения балет. За въпросния Изпълком е много вероятно г-н Ганчев да го е ударила амнезията или някой да не му е казал истината. Белия балет не се е въртял никога! И няма да се върти. Белия балет си има собствена политика и си я следва стриктно. Ако и г-н Ганчев следваше тази политика, щяхме да сме на едно мнение, но имаме крещяща разлика.

Скоро гледах мач на ЦСКА, имаше един българин в отбора и публиката пееше "играйте, армейци". И си викам: "От коя армия бяха тия?! От армията на Дарт Вейдър ли? От армията на Рамбо ли? От армията на извънземните ли?". Не разбрах за коя армия пеят хората и кой е армеец от тези на терена.

Преди години Боби Михайлов беше свален заради 15-20 лумпена, изложихме се пред родината на футбола Англия. Сега България се изложи пред УЕФА по най-грозния начин - видях хулигани, видях озверели физиономии на протеста, който трябваше да е мирен. Ако не се беше състоял този мач, България можеше да бъде изключена от УЕФА. Някой мисли ли го това! Личните пристрастия са си лични пристрастия. Аз не съм в Изпълкома и не съм фен на Борислав Михайлов, но това нещо в държавата не бива да се допуска, искат се оставки в полицията, в правителството, това не трябва да се допуска.

Заставам изцяло зад полицията, те бяха въвлечени в една конспирация. Заслужават уважение! Не може да се пали и да се руши! Един месец се приканват различни агитки да протестират. Добре, но защо пред стадиона - отидете пред Футболния съюз. Отидоха там веднъж и започнаха да чупят, идват на стадиона на Славия - и там чупят. Агитките на Левски и ЦСКА още не са ми платили нищо за щетите.

Пак казвам - не съм фен на Боби Михайлов! Той ме предаде. Не мога обаче да призовавам за такъв протест, защото такъв вид протест е против футбола, против спокойствието на хората. Изпочупени бяха автомобилите и имуществото на невинни хора, това ли е начинът? Изцяло съм зад полицията. Полицаите дори бяха меки, гледал съм протести в Германия, Франция, Англия. Каква работа имат протестиращите да хвърлят камъни по полицията и да палят колите? Кой им е дал това право? Как така чупиш чуждо имущество?! Това е вандализъм.

Какво имам предвид, че Михайлов ме предаде ли? Разочарован съм от някои негови решения. Едно от решенията е това за младите футболисти. Години наред говорим, че чужденците в първенството трябва да се намалят. Боби трябваше да удари по масата! А не да се крие зад Европа. Ние сме в Европа, добре - така е. А ако бяхме в Австралия бе, Боби? В Унгария нямат толкова чужденци, в Чехия също. Това съм апелирал пред Боби, но той не се вслуша. Бил съм стар, бил съм извън Изпълкома - на него не му изнасяше да има човек, който непрекъснато да му пили на главата да играят българи.

Бербатов, Стилиян Петров и другите от опозицията? Моля ви, ха-ха, какъв Бербатов, какви пет лева! Бербатовци, Стилияновци... Не ме занимавайте с приказки на Шехерезада, ха-ха. С Михайлов говорихме много пъти за българите - да, да, да, да, и нищо. Предаде ме! Накрая в нашия футбол се напълни с футболисти от кол и въже - Берое, Ботев (Пловдив), ЦСКА, Левски, Лудогорец. Говорим за футболни центрове! Хайде, в Разград е имало мазни борби преди, а не голям футбол, но в другите градове? Бонев, Чико, Тумби! Сега гледаме Мубуто, Тубуто, Вубуто. Левски пуска чат-пат по някой юноша, но това е Левски, ей! Ако стане Гунди от гроба и види, ще се хване за главата. Ако погледне какво са му направили отбора! Това е срамота. Как да имаме силен национален отбор! Ето затова Боби Михайлов ме предаде. Затова съм бесен! А разни лумпени правят протести и чак държавата се тресе заради това. Болни мозъци, тръгнали да правят ексцесии", заяви Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    24 33 Отговор
    Браво бат Венчоо сега съм съгласен с теб Ганчев лъже и на лъжата краката са къси. Това цска за , което казваш много добре знаеш, че не е цска , доведения Литекс обединен с Етрополе, цска ФАЛИРА!
  • 2 фен

    20 12 Отговор
    Бат Венци е убийствено прав . Само не казва причините за обсебените от чужденци грандове . Всеки отбор който има шанс за европейски клубни турнири (пари от УЕФА) удря ножа на младите , не ги чака да узреят , и пълни отбора с чужденци , и в същото време пере пари. Отделно селекциите на младите футболисти , стават все по слаби , намесени са пари и връзки.
  • 3 Мурджо

    25 1 Отговор
    Батак както в държавата така и във футбола! Двама българи до 21 години!? Минимум 5 през всичките 90 минути без ограничение на възрастта. А, който има традиции в мазните борби, това да развива!

    Коментиран от #4

  • 4 Селянин

    15 4 Отговор

    До коментар #3 от "Мурджо":

    Абе Венци 18 год кажи нещо хубаво за футбола «Споминаваш имена преди 20-40 год» Тези « лумпени» ли ръководат футбола у нас Рибата миришеот главата Сега УЕФА ЛИ Е ВИНОВНА ЗА ПРОТЕСТА « Все някои от «лумпените «ли е искал да се играе без публика мача И в стадион с 50хил места в 6-7 сектора бяха вкарани по 5-600фенове какво щеше да стане Лошото е че футбола се управлява от некъдърни алчни за пари хора
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Шизофен 1914

    5 1 Отговор
    Аз лично съм отражение на бат Венчоо и БФС.
    Много се гордея.
  • 7 Българин фен

    3 0 Отговор
    Съгласен съм с Венци Стефанов от еврейската мафия. Има борба за овладяване на БФС между еврейската мафия/ Славия/ , шопската/ Левски/ , македонската/Бербатов/, капанците/Домусчиев/ и бандата на ловешките помаци/Гриша Ганчев, ЦСКА/ . Най патриотичната позиция е на Венци Стефанов. Моята е във всички отбори да има най много двама чужденци. В сянка някъде отзад стои и плете интриги Боко Тиквата.
  • 8 Балетът бил бял, смях

    0 0 Отговор
    Сикаджията Венци Михалев пак ръси "мъдри" мисли!
  • 9 6666

    0 1 Отговор
    Този защо е с тази фланелка.Дане би Славия да естанал руски отбор....
  • 10 Анонимен

    0 1 Отговор
    Не се предавай Боби сигнали и дела клевета, вандализъм и общински искове, вярваме в твойта вечна коректност.
  • 11 Анонимен

    1 0 Отговор
    Боби си е коректен. Борба до дупка срещу този толуп Венци, оставка.
  • 12 Един не-трол

    1 0 Отговор
    Черно Тотев се обажда. Венци скрий се и ти си съучастник в падението на футбола ни. Нали допреди година една купичка за храна с тях дели. Бербо и Стилиян ще са класи над вашите игри схеми и машинации. На острова ги уважават тебе никой освен службите им не те знае.