Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 09:00 1 287 0

Холанд с жест към фенове от бившия си отбор

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • брине-
  • фенове-
  • футбол

Втородивизионният норвежки Брине, за който Холанд играе в юношеските си години, достигна до плейофите за влизане в елита за първи път от 2006-а насам

Холанд с жест към фенове от бившия си отбор - 1

Нападателят на националния тим на Норвегия и Манчестър Сити Ерлинг Холанд е предложил да плати разходите на фенове от бившия си отбор Брине, за да присъстват на плейофния мач на състава в събота.

Втородивизионният норвежки Брине, за който Холанд играе в юношеските си години, достигна до плейофите за влизане в елита за първи път от 2006-а насам.

23-годишният Холанд ще покрие разходите по пътуването с влак на около 200 запалянковци, което ще му струва около 175 хиляди норвежки крони (16 хиляди долара).

"Времената са трудни финансово за хората и става все по-трудно да приоритизират пътуването за мач като този", коментира маркетинг директорът на Брине Бьорн Хагеруд Рокен пред телевизия TV 2.

"Следователно това дава възможност на повече фенове да пътуват", добави той.

Ерлинг Холанд започна кариерата си в младежките формации на Брине, достигайки до първия отбор през 2016 година. По-късно той се присъедини към първодивизионния Молде, а след това последваха трансфери в австрийския РБ Залцбург, германския Борсусия Дортмунд и английския Манчестър Сити през 2022-а.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА