Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 17:30 1 057 0

Футболист на Ювентус предпочете да гледа Формула 1 пред дербито с Интер

  • пол погба-
  • футбол-
  • ювентус-
  • интер-
  • формула 1

30-годишният французин е отстранен от терените повече от два месеца и половина, след като се провали на допинг тест след победата на "бианконерите" над Удинезе в първия кръг от сезона в Серия А на 20 август

Футболист на Ювентус предпочете да гледа Формула 1 пред дербито с Интер - 1

Пол Погба предизвика недоволство сред феновете на Ювентус, след като реши да гледа последния старт от сезона във Формула за Гран При на Абу Даби, вместо да присъства на голямото дерби на Италия между Ювентус и Интер.

30-годишният французин е отстранен от терените повече от два месеца и половина, след като се провали на допинг тест след победата на "бианконерите" над Удинезе в първия кръг от сезона в Серия А на 20 август.

Пробата на играча показа наличие на забранени вещества и това може да доведе до четиригодишна дисквалификация.

"Тутоспорт" съобщи, че Погба не е присъствал на трибуните на "Алианц Стейдиъм" при равенството 1:1 на Ювентус с Интер в неделя вечерта, а вместо това е пътувал до Абу Даби, за да гледа последното Гран при на Формула 1 за сезона заедно с бившия си съотборник Патрис Евра.

Ходът не се хареса на феновете на "бианконерите", които са недоволни, че Погба е избрал да се забавлява, вместо да подкрепя отбора си в един от ключовите мачове този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА