Last news in Fakti

3 Декември, 2023 19:39 1 005 2

Крумовград победи Берое и взе глътка въздух

  • крумовград-
  • берое-
  • футбол

Единствения гол в мача падна в 15-ата минута и бе дело на Ренан Арияш

Крумовград победи Берое и взе глътка въздух - 1

Крумовград победи Берое с 1:0 в последния мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Единствения гол в мача падна в 15-ата минута и бе дело на Ренан Арияш.

Срещата започна с отлична възможност за Берое. Още преди да е изминала и минута игра Джани Политино центрира в наказателното поле, където Раян Сенхаджи изпусна Майк Севайос, но еквадорецът от 3-4 метра не успя да засече топката във вратата. Кълбото стигна до Вини Трибуле, а французинът отправи удар от малък ъгъл, но Божидар Кацаров изчисти от голлинията. В 4-ата минута Димитър Тонев опита удар от далечна дистанция, но не намери очертанията на вратата.

Домакините поведоха в 15-ата минута. Патрик Луан напредна отляво и подаде към Ренан Арияш на границата на наказателното поле. Бразилецът с удар от движение в горния ляв ъгъл не остави шансове на Родриго Ачинели за 1:0.

Берое можеше бързо да изравни. Вини Трибуле получи отляво в наказателното поле, финтира Божидар Кацаров и опита техничен удар, който мина над вратата. Малко след това Благой Макенджиев изби в корнер нов удар на французина с глава.

В 30-ата минута Раян Сенхаджи се извиси след центриране в наказателното поле и отправи удар с глава, който премина покрай вратата. Десет минути по-късно Трибуле отправи слаб удар от около 12 метра, с който не затрудни Благой Макенджиев.

Втората част започна с нов отличен шанс за гол пред Берое. Трибуле напредна отляво, влезе в наказателното поле и върна към Сегундо Пачаме. Аржентинецът отправи удар от около 12 метра, който беше блокиран от Матей Шимич. Заралии имаха претенции, че топката е срещнала ръката на хърватина, но главният рефер даде сигнал играта да продължи, въпреки претенциите на заралии. Повторенията показаха, че топката среща ръката на футболист на домакините, но това се оказа недостатъчно, за да бъде отсъдена дузпа според съдийския екип.

В 62-ата минута Вячеслав Велев отправи силен шут от далечна дистанция, който профуча покрай вратата на Ачинели. Три минути след това се получи разбъркване в наказателното поле на гостите. Сенхаджи се оказа най-съобразителен и отправи удар от малък ъгъл, който беше избит от Ачинели. Главият рефер обаче отсъди аут, вместо корнер.

В 69-ата минута Ачинели и Скуадроне се сблъсъкаха при центриране от корнер, което не позволи на вратаря да излезе. Топката се озова в Алекс Колев, но нападателят от няколко метра не намери очертанията на вратата.

В 81-ата минута Крумовград разви много добре нападението си. Алекс Колев пусна пас с пета към Ренан Арияш, а бразилецът подаде към Джеферсон Манярес. Бразилецът отправи силен шут, който се озова във вратата на Ачинели, но беше отсъдена засада на Ренан и попадението беше отменено.


Седем минути по-късно Джеферсон опита удар от границата на наказателното поле, с който вратарят на Берое се справи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мурджо

    3 0 Отговор
    Явно Крумовград е по- град от Бургас и Плевен. Люлка на българския футбол....
  • 2 Феликс Дж

    0 0 Отговор
    Чета и не разбирам - това БЪЛГАРСКИ футбол тимове ли са или ............ ДА.