Last news in Fakti

4 Декември, 2023 14:30 3 802 6

В Англия започват разследване срещу Холанд?

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • английска футболна асоциация-
  • разследване-
  • футбол

Причината е невъздържаната реакция на норвежеца към рефера Саймън Хупър по време и след вчерашното дерби с Тотнъм, завършило 3:3

В Англия започват разследване срещу Холанд? - 1

Английската футболна асоциация може да започне разследване и да накаже звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд, съобщават британските медии.

Причината е невъздържаната реакция на норвежеца към рефера Саймън Хупър по време и след вчерашното дерби с Тотнъм, завършило 3:3. Норвежецът се разгневи на отсъждането на съдията в последните секунди на срещата, който не пусна авантаж за фал именно срещу Холанд и свири нарушението, а секунди преди това голмайсторът на Сити бе извел в чиста позиция Джак Грийлиш.

Любопитното е, че първоначално Хупър махна с ръка за продължаване на играта, но впоследствие промени решението си и маркира нарушението, което вбеси играчите на Манчестър Сити, които го наобиколиха бесни и протестираха бурно. След мача пък Ерлинг Холанд публикува ситуацията в социалната мрежа Х (бившият Twitter), като красноречиво написа “Wtf”.

Всичко това може да доведе до разследване и евентуално наказание за норвежеца заради употребата на нецензурни изрази и неправомерно поведение.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 1 Отговор
    Този имам чувството, че накрая ще излезе някой негър албинос.
  • 2 Баче Колю

    15 2 Отговор
    Човекът беше спънат и падна, въпреки това възстанови позиция и изведе съиграч сам срещу вратаря. Съдията първоначално дава авантаж, а като вижда Грилиш сам срещу вратаря свири нарушение. Потенциалният гол дава победа, в последната минута. Всеки на мястото на Холанд би се разгневил и сега ще го разследват, защо не си разследват съдията, отсъждането му направо кърти мивки.
  • 3 уйко калеко

    11 2 Отговор
    Гледах мача .Абсолютна грешка на съдията,че не даде авантаж..За очевидни засади оставят играта да продължи и има опасност от контузии ,а при това положение,ХОЛАНД залитна ,но остана на крака и подаде на съотборника си който бе в много изгодна позиция за гол.За първи път виждам английски съдия да греши по подобен начин .ДАНО НЕ Е БИЛО НАРОЧНО.

    Коментиран от #5

  • 4 така

    4 2 Отговор
    да го разследват и да го вкарат в затвора, постъпката му е равна на убийство, съдията да го съди за уронване на престижа и морални щети.
    ( А сериозно, относно съдията, спомням си една фраза на Тодор Батков по отношение на друг английски съдия, намеквайки за сексуалните му наклонности).
  • 5 е и ти

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "уйко калеко":

    Как за първи път виждаш грешка на английски съдия, английските съдии си "грешат" системно и то с "грешки", за които тукашните фенове ще запалят и обгазят стадиона и ще искат оставка на БФС и правителството..
  • 6 Байдън

    1 0 Отговор
    Заглавието и първото изречение се разминават яко