Last news in Fakti

4 Декември, 2023 14:15 1 490 11

Венци Стефанов каза какъв човек трябва да оглави БГ футбола

  • венци стефанов-
  • бфс-
  • футбол-
  • славия-
  • цска

Новото ръководство начело на Футболния съюз, което няма да е с Бербатов начело, защото аз ще се прекръстя на Илия Салиев Салиев

Венци Стефанов каза какъв човек трябва да оглави БГ футбола - 1

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде пресконференция, на която говори по различни теми в родния футбол. Той заяви, че според него следващият президент на Футболния съюз няма да е Димитър Бербатов. Стефанов добави, че начело на българския футбол трябва да застане напълно независим човек, който е широкоскроен и има сериозен опит.

Ето какво заяви Стефанов:

"Има една сентенция "Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му". Аз не смея да се превърна в един мечтател и по-добре да си изпълнител. По-добре да не залъгваш хората. Стараем се с моите колеги да направим нещо, да радваме повече деца и родителите им.

Скоро ми се обажда един човек на моите години, беше на сериозна позиция в държавата. Без да знам, внукът му го записали в Славия. Гледам телефона, викам "Кой се сети за мен". Вика, че трети ден внукът му спи с обувките и екипа. Децата, щом можеш да им доставиш тази радост, и аз се радвам. Дребно е на вид, но повече ме грее, отколкото да си купя една нова кола."

"Утре ще бъде баташко клане. Лицето Попов ще ни свири, доказан чорбар. Следете внимателно. Някой друг е бил, сменили са го в последния момент. Чудно защо ги правят тия работи."

"Прави ми впечатление кои съдии свирят на няколко отбора, по колко пъти, къде. И къде им е офисът на тия съдии. Ще ви стане ясно за какво става въпрос. На моя мач Сватбата ми отреза главата. Той и още трима – Довиждане, Гергино. Да идват други, които искат да стават съдии. Много съдии бъркат. Случаят в Хебър – решава съдията 98-ата минута дава дузпа, вратарят спасява. Намесва се лицето Кабаков, пребива се дузпата. Впоследствие разбрах, че се е пребила за неправилно дишане. Глобиха ме за това. Отидох, отворих вратата. Казах му "Дай да видя."

"Единият крак на Жоро Петков, половината от стъпалото е на голлинията. Какво е това? Не наказание пет мача, а как викаш Ристосков „чики-рики“. Има млади съдии, ще сбърка 1-2 пъти и ще се оправи. Има 4-5 клуба, които могат да играят в първенството на Мали, Бряг на слоновата кост, Колумбия, Южна Америка, по нищо няма да личи, че не са от тази държава. Слушам „Напред, армейци“, гледа един армеец – Турицов. На кой викат – на Газон ли, на Назон ли. И Левски се изшариха, Лудогорец да не говорим. Берое с бобените растения, Ботев и те. Това бяха люпилните – Пловдив, Стара Загора, София, айде мазните борби в Разград ги нема. Боби бил виновен, не е виновен. Той е виновен, че не се наложи. Само тука колко пъти съм бил и съм говорил за тази тема."

"Лечков, Костадинов, Сираков – те бяха за моето предложение. Гриша Ганчев е предлагал...Нищо не е предлагал. Но това са футболни хора. Какво се заблуждаваме? Като направим хикс, викаме колко сме добри. Напънали сме се. Аз ви казвам – има три клуба пред фалит и то сериозни клубове. Проблемите в Пирин, Хебър и Локомотив Пловдив не са малки, защото няма пари."

"Разговарял съм със Стилиян Петров, един път имах честта да разговарям с извънземния Бербатов, с една тротинетка и качулка дойде. Говореше ми как ще дойдат спонсори. Вика, че имат контакти, аз вкъщи имам контакти. Никой не ти дава така пари. Ако нямаш с държавата да си на „Ти“, ако премиерът и президентът не са, за да се развива спорта, здравето и образованието – лошо за тях, ако не го разберат. Видяхте 4 момичета на шахмат опраскаха всичко, отнесоха ги като бръмбар сламка. Ние сме всеки дърпа каруцата на различни страни. Как искате да има? Няма шанс!"

"4 момичета – двама-трима бизнесмени могат да ги изкарат. Ако разсипеш готовия материал, една ще отиде за Азербайджан, една за Франция, една за Турция и във федерацията ще влязат ситни пари. Ние ще сме най-големите глупаци, ако това не се развие. Това е шах, не петанка. Умна и интелигентна нация сме, мъжки момчета има много. Държавата трябва да погледне към спорта с едното око поне. Хората, които управляват футбола, трябва да е общественик. Не трябва непременно да е футболист, а човек-обединител.

Да накара държавните структури да работят за едно нещо – създаване на млади таланти. Навъдили са се други такива тарикатчета. Седят и гледам непознати физиономии. Викам кой е тоя. Викат ми мениджърът Христо...Предлагал ги на Парма, на не знам кой клуб. Ние какво сме? Стока за продан. Ще заиграе я в Интер, я в Манчестър Сити. Не знаят какво е да отидеш на чуждо място."

"Виждам какво е наши деца като отидат. Мартин играеше перфектно в Барселона, но не е тяхното, не е тяхното котило. Ти си чужденец, трябва да си Лео Меси, Суарес или Мбапе, за да го развиват. Нямаме достатъчно деца. Аз и не успявам да разбера. Нашите деца не са физически и тактически подготвени. Даденото от Господ, си го имат. Някое пръкне нагоре и го водят по Копенхаген, еди къде си. Тука трябва да играе, да влезе в юноши, национален отбор. Ама като го хвърлиш на 15 години там, образованието ли ще му е като хората? Живееш в Парма, Милано или друга държава..."

"Един водил 15 деца в Лондон. Рисувал им едни краски. След 7-8 месеца...тръгнаха като аслани, прибраха се като нас*ани. Толкова неща ни куцат..."

"Павел Колев да каже и да докаже. От много години е във футбола. "Ще ти купя колело, ама утре", нали знаеш лафа. Петър Иванов, Венци Стефанов...да каже имена. Не може само така. Знаеш ли колко е трудно? Да застанеш пред отбора, да кажеш първото да допуснат 3 гола, второто да допуснат 2. Това няма как да стане".

"Това момче Семерджиев идва с едни известни братя. Гоних го с моите момчета да го бия. На един му счупих лаптопа в главата, повече не са дошли".

"Новото ръководство начело на Футболния съюз, което няма да е с Бербатов начело, защото аз ще се прекръстя на Илия Салиев Салиев. Новото ръководство ще търси сметка и на такива като Павел Колев. Той е известен с това, че е апетитен и че написа една книга за Илиана Раева.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    13 1 Отговор
    Тоя ДС доносник няма кой да го защитава????
  • 2 Хасковски каунь

    5 11 Отговор
    Бате Венци,
    ама хубаво ги редиш ! САМО СЛАВИЯ !
  • 3 Тома

    7 1 Отговор
    Салиев иска такъв президент също като перуката за да му върти черното тото иначе как ще издържа билия балет
  • 4 Некой си

    0 7 Отговор
    Бате Венци е от стара коза яре.Евала му бичим !
  • 5 Защо ли ?

    5 0 Отговор
    Когато говори това шиши, чувам решетника.
  • 6 Оууу

    4 0 Отговор
    Със силикон ли е..........??????
  • 7 коце маца

    4 0 Отговор
    е ако питаш чичо венци какъв трябва да оглави футбола - веднага ще ти отговори просто - МАФИОТ. Що за въпрос.
  • 8 Том Бро

    1 0 Отговор
    Той казва Иляз Сали, а не Илия Салиев. Моля автора да бъде малко по коректен!
  • 9 Том Бро

    1 0 Отговор
    Ако не ви е ясно, информирайте се по добре за имената и бедете по акуратни! Ако ще го цитирате, правете дословно!
  • 10 Бонговец

    2 0 Отговор
    Жеков ,Бог да го прости щеше да скача от козирката на Армията. Ама не скочи. Тоя ще се прекръства. Все отбор юнаци са футболните босове. Преди гледах всички мачове на А групата. Сега не съм гледал мач 3 години. Такива като Бате Венци и тоя пияният от Локо Пловдив ме отказаха.
  • 11 Патриот

    2 0 Отговор
    Това ли корумпирано същество и най-черното тото ще дават насоки за БГ-футбола?!?!? Резил и позор!!!