Last news in Fakti

10 Декември, 2023 13:00 1 962 11

Любопитно име за нов треньор обсъждали в Левски

  • саид ибраимов-
  • футбол-
  • левски-
  • николай костов

В четвъртък Надзорният и Управителният съвет на Левски проведе среща, на която е дискутирано бъдещето на Костов

Любопитно име за нов треньор обсъждали в Левски - 1

Бъдещето на треньора на Левски Николай Костов е основна тема през последните дни, след като "сините" отпаднаха от Sesame Купа на България от Хебър. В събота столичани излъгаха Ботев Враца с 1:0 като гост в мач от efbet Лига, но отново не убедиха с играта си.

В четвъртък Надзорният и Управителният съвет на Левски проведе среща, на която е дискутирано бъдещето на Костов. На този етап няма категорично решение дали той ще продължи да води отбора и през пролетния дял в първенството, в който "сините" ще трябва да гонят квота за евротурнирите през първенството. Предвид изоставането от първите три отбора, това няма да е никак лесна задача.

Шефовете са обсъждали варианти за заместник на настоящия треньор на отбора. Едно от имената, което е споменато, е това на Саид Ибраимов, твърди Gong.bg. Смяташе се, че 53-годишният специалист ще се присъедини към щаба на Николай Костов след края на сезона в Казахстан, където той работи за Астана, но това така и не се случи. Самият Костов при представянето си обяви, че е поканил Ибраимов в своя екип.

Саид Ибраимов има дългогодишен опит като помощник-треньор. Той беше част от щаба на Станимир Стоилов при първия му престой в Левски, а след това и в Астана. В Казахстан е работил още за Тобол.

Очаква се повече яснота около това кой ще води Левски през пролетния дял на първенството да има в следващите няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    3 1 Отговор
    Инерцията от Стоилов свърши.Сега пак ще се търси виновник и пари,от които да се точат комисионни.

    Коментиран от #4

  • 2 кУмУнист

    5 0 Отговор
    Ама това след като мисирките назначиха Херо, дето се оказа, че никой не е разговарял с него, но когато си спортна мисирка заключена в някакво тъмно мазе и нямаш какво да напишеш, прост си измисляш статии или пускаш снимки с някое момиче уж бивше гадже я на Алонсо, я на Неймар.
  • 3 Вълк единак

    1 2 Отговор
    Без Мъри няма Левски на този етап, Сираков излъга и отстрани Стоилов, но ще си плати за това много скоро.

    Коментиран от #5

  • 4 Мъни мъни мъни

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сандо":

    Стига с тоя Мъни вие или не сте Левскар или не ходите на мачове. Помним Левски при Мъни с 11 мача без победа, мачовете със Спартак Варна с Черно море, Септември, Пирин, Славия и т.н. С тези футболисти толкова. Рикардиньо, Роналдо, Елджемили са пълна мъка а са с пари. Да не говорим че мъни вземаше 60 000 на месец и ходеха на лагер в Дубай за огромна сума пари като отбора си брои стотинките.
  • 5 Без пари толкова

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Вълк единак":

    Рибаря сам си тръгна, защото видя, че с футболистите които доведе макса е 3то място. Рикардиньо и Роналдо са пълна нула, Джемили двойка. Ивелин Попов е бавен като охлюв и т.н. Просто го достраша да не се провали.
  • 6 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    Любопитно би било , ако сложат за треньор Бойко Тиквата или Делян ШИШИ ! Още повече , че са им фенове и собственици !

    Коментиран от #11

  • 7 Зайо Байо

    0 0 Отговор
    Пък а3 се питам кво става с милионите към НАП ? Още ли ги чакат ?
  • 8 В име на ВИМЕ

    0 0 Отговор
    Не знам защо , но много се кефя на сините гърчове !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БрайсънДеШамбо

    0 0 Отговор
    Какво става с оТБОРА на ВЛАСТТА ? Треньор ли пак ще сменят ? Единият избяга НЕГОНЕН , другия си отива нежелан ............
  • 11 Сандо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Майк Алън Патън":

    Бойко Тиквата може да бъде само играещият министър-председател - център-нападател!