Last news in Fakti

11 Декември, 2023 19:30 1 808 1

Искат оставката на японски политик заради интерес към Кристиано Роналдо

  • нагасаки-
  • кенго оиши-
  • ал насър-
  • кристиано роналдо

Оправданието му било, че той искал да покани Кристиано Роналдо да гостува в Нагасаки с цел популяризиране на града, който по принцип има исторически връзки с Португалия

Искат оставката на японски политик заради интерес към Кристиано Роналдо - 1

Губернаторът на Нагасаки Кенго Оиши е обект на остри критики и призиви за оставка. Причината е, че на 25 юли той е бил на командировка в Осака, където е трябвало да присъства на важна среща между различни водещи фигури на Япония.

Оиши обаче не посетил въпросния форум, защото по същото време избрал да гледа на живо мача между Пари Сен Жермен и Ал-Насър. Оправданието му било, че той искал да покани Кристиано Роналдо да гостува в Нагасаки с цел популяризиране на града, който по принцип има исторически връзки с Португалия.

Освен това политикът изтъкнал факта, че е платил билета си за двубоя с лични пари. В същото време обаче се оказва, че командировката му е била платена от градския бюджет на Нагасаки.

В тази връзка негови критици настояват за оставката му. Други обаче отчитат като положителен ход планът му да осъществи контакт с Кристиано.

Истината е, че досега от щаба на нападателя на Ал-Насър не са отговорили на молбата на Оиши за визита на играча в Нагасаки.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фейк нюз!

    0 0 Отговор
    Топсерсем и Осака?!?!😄😄😄