Last news in Fakti

13 Декември, 2023 09:30 2 450 3

Треньорска рокада в Левски

  • христо арангелов-
  • левски-
  • футбол

В момента Христо Арангелов води втория състав на „сините“

Треньорска рокада в Левски - 1

В Левски обмислят да направят треньорска рокада в дублиращия си отбор. В момента Христо Арангелов води втория състав на „сините“, но слабите резултати в Югозападната Трета лига, където отборът е 12-ти с 23 точки, почти сигурно ще доведат до неговото освобождаване.'

Арангелов наследи Виктор Димитров (б.р. – синът на Димитър Димитров - Херо) на тази позиция през лятото, като преди това бе помощник на Елин Топузаков в първия отбор.

Смята се, че Георги Коруджиев, който е зет на собственика на клуба Наско Сираков и настоящ треньор на отбора до 14 години, е основният кандидат за позицията на Арангелов в Левски II. До скоро Коруджиев беше помощник в националния отбор U-15, но бе освободен заедно със селекционера Калоян Георгиев в началото на ноември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    5 1 Отговор
    Шуро-баджо простащина. Роднините на политиците на работа в банките, на шефовете на клубовете в отборите, на шефовете в МВР в полицията и т.н. Само за обикновения гражданин няма място в държавата/колонията/, а на всички празници се цитират заветите на Ботев и Левски.
  • 2 урко

    4 1 Отговор
    хахах. Уредихме синчето на Перуката, сега и зетчето на Раев... Добре, че Раев има дъщеря , а не син , иначе щяхме да гледаме напъните му да го прави футболер на Левски
  • 3 Валди

    1 1 Отговор
    Какъв е този КУРоджиев, че да бъде треньор на какъвто и отбор. Или понеже зет на Раев. А качества, никакви.