Last news in Fakti

17 Декември, 2023 10:41 757 0

Ръководството на Арда гласува доверие на Александър Тунчев

  • сашо-
  • тунчев-
  • арда-
  • левски-
  • ради-
  • цонев

Клубът ще се раздели с Ради Цонев

Ръководството на Арда гласува доверие на Александър Тунчев - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Ръководството на Арда е гласувало доверие на треньора Александър Тунчев и той ще води отбора през пролетта, научи „Мач Телеграф“. За втори път през този сезон уволнението на специалиста е било актуална тема, но той е запазил поста си.

Тунчев успя да вземе победата в последния двубой от шампионата – гостуването на Локо София, а преди това записа две поредни поражения от ЦСКА 1948 и Ботев Пд. Отборът пък зае седмата позиция. Нова помощник-треньор обаче ще се присъедини към щаба на Тунчев, където работи и Веселин Минев.

Почти сигурно тимът ще се раздели с един от най-стойностните си футболисти – Ради Цонев, на когото се търси отбор в чужбина. Цонев е сред най-високо платените играчи в отбора, а преди началото на сезона предпочете Арда, след като не успя да се разбере за парите с Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА