Last news in Fakti

20 Декември, 2023 11:30 769 6

Председателят на "Левски на левскарите": Ръководството не е съгласно с нашите искания, открита среща няма да има

  • левски-
  • левски на левскарите-
  • димитър костадинов-
  • фтбол-
  • наско сираков

Хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици

Председателят на "Левски на левскарите": Ръководството не е съгласно с нашите искания, открита среща няма да има - 1

Председателят на сдружение "Левски на левскарите" Димитър Костадинов заяви, че на този етап среща с ръководството на Левски няма да има. Причината е, че шефовете не желаят да направят събитието достъпно за всички желаещи привърженици и медиите.

"Открита среща за феновете и медиите няма да има. Ръководството не се съгласява с нашето желание да влязат всички, както и медиите, за да може всички левскари да се информират какви са отношенията и какво се случва. Хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици. Така че оправдания от рода, че няма къде, не вървят. Сегашните собственици явно нямат нужда от среща", започна Костадинов.

"Защо поставяме тези условия? Поканите за срещите, които отправихме, бяха провокирани от изказванията на мажоритарния собственик, че би се срещнал с всеки левскар. Това не е така. Той не иска да се среща с нас. Първата среща, която отказа, беше на 1 април".

"Прекратяваме практиката за срещи на тъмно и да излъчваме представители. Това сме го правили вече повече от две десетилетия и резултатите, на които сме свидетели, са индиректно от този начин на комуникация - на срещи на тъмно и без представители на медии. Аз лично се чувствам виновен, защото в последните години съм организирал такива срещи на тъмно. На 23 август се срещнахме в "Милениум". Там се случиха неприятни неща за Левски и левскарите, които останаха на тъмно. Нямаше резултати от тази среща и проблемите се задълбочиха. След това направихме среща в офисите на клуба. Там се изговориха притеснителни неща за Левски. Тогава срещата беше закрита за медиите, с определени представители. След това аз и представител на Тръста проведохме среща с г-н Мило Борисов. Тогава се изговориха неща, които доведоха до настоящата катастрофа, в която се намира клубът. Левски е в критично състояние, именно защото човекът, който единствен може да обедини левскарското и да създаде отбор, Станимир Стоилов, беше прогонен за втори път от "Герена". За мен лично това е най-тъжният ден като левскар - 8 април 2023 година. Тепърва ни чакат тежки времена. Наско Сираков не желае да се изправи пред публиката на Левски. Не се борим срещу Наско Сираков. Не сме против личността Наско Сираков. Ние се борим срещу модела "бащица". Той е бащица в управленска и финансова несъстоятелност. Левски е зависим от една компания. Ние показахме, че с Ивайло Ивков и Станимир Стоилов можем да създадем модел, който доведе до добри резултати. В момента тече процес по загробване на Левски".

"Не желаем да правим срещи на тъмно и без медии. Ние държим да правим всичко пред медиите на светло. Не желаем да се превръщаме отново и отново в съучастници и проводници, в които да предаваме на левскарите вредни и нечестни обещания за светло бъдеще", каза още Костадинов.

Надяваме се най-големият голмайстор на Левски да събере чест и достойнство и да се изправи пред феновете. Ето какво бихме го питали: След като мажоритарят твърди, че се ползва с доверието на 99% от левскарите, защо го е страх да се изправи пред демократичен избор на президент? Говоренето през медиите не е най-добрият начин. От доста дълго време го правим по този начин, защото няма друг вариант".

"Среща във формата, в който той искат, няма да се проведе вече. Това е вредно за клуба. Правили сме ги тези неща с всички ръководства. Извадили сме си поуките, направили сме си изводите. Срещи на тъмно съм правил и аз и аргументите са били, че имаме врагове отвън. Оказа се, че враговете вътре са по-опасни. Мен повече ме е страх от враговете ни вътре. Левски е начин на живот за твърде много хора. Не бива да се капсулира и да се държи от група хора. Левски трябва да бъде открит. Ако имаме грешки, да си ги признаваме и да си ги оправяме. За да се обърнем към левскарите за поредна година, трябва да сме отворени".

"Ние не се възприемаме като единствените левскари и като тези, които представляват всички. Ние затова настояваме срещите да са отворени за всеки, който пожелае. Ако има група хора, които поддържат модела, който управлява Левски сега, нека се покажат, нека говорим и да спорим. Ние не говорим за Наско Сираков, а за модела, от който е зависим. А той е зависим заради финансовите му зависимости, неговите и на неговото семейство, от спонсора на клуба. Левски няма да загине без която и да било компания и без който и да е човек. Левски ще се мъчи без човека, който ни обедини и ни върна на стадиона - Станимир Стоилов", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    1 1 Отговор
    Как им се е изплезил.
  • 2 Левски 1914

    5 0 Отговор
    Младеж скрий се някъде. Питай Стоилов в сегашния си отбор бърка ли се във финансовите дела?

    Коментиран от #6

  • 3 агент

    0 3 Отговор
    Член на надзорния съвет на ф.к. Левски е Венци коня (Венци Димитров), агент на ДС (агент ПОПОВ)! Той е известен още и като "гордистта на Тара"!
  • 4 Сандо

    2 0 Отговор
    Тия освен нахални стават и досадни.Да купуват акциите и да правят каквото си искат.Ако нямат пари да си сядат на задниците и или да ходят на мач за да подкрепят отбора или да си седят в къщи,да подсмърчат и да попържат.
  • 5 Улицита

    2 0 Отговор
    никога и никъде не е управлявала добре. Сериозни разговори се водят на четири очи или между екипи от по няколко души. Тези искат да се съберат които и колкото решили и да викат и скандират.
  • 6 Тъмно син фен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Ти вече да не си фен на Гьоттепе ?