Last news in Fakti

18 Декември, 2023 13:01 1 103 2

Фенове на Ливърпул атакували автобуса на Ман Юнайтед (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • фенове-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Ръководството на Ливърпул поднесе извинения за случилото

Фенове на Ливърпул атакували автобуса на Ман Юнайтед (ВИДЕО) - 1

Голямото дерби на Англия между Манчестър Юнайтед и Ливърпул от 17-ия кръг на Висшата лига не премина без грозни сцени. Спорът на "Анфийлд" снощи завърши 0:0 и "мърсисайдци" пропуснаха да оглавят класирането.

Междувременно стана ясно, че привърженици на Ливърпул са атакували клубния автобус на Манчестър Юнайтед. Атаката със стъклени бирени бутилки е била около „Анфийлд“.

Ръководството на Ливърпул поднесе извинения за случилото. "Футболен клуб Ливърпул категорично осъжда действията, които доведоха до нанасяне на щети на автобуса на Манчестър Юнайтед по време на пристигането му на "Анфийлд". Запознати сме с кадри от инцидента и работим заедно с полицията в Мърсисайд, за да разследваме и идентифицираме отговорните. Всички лица, признати за виновни, ще бъдат изправени пред цялата сила на санкционния процес на клуба", гласи позицията на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко...., ко каза.... 🤬

    1 1 Отговор
    И де го видеото....?????????
  • 2 Пловдив

    1 0 Отговор
    Aнгличаните, от това престараване да озаптят хулиганите, стадионите им приличат на погребални агенции.