Last news in Fakti

19 Декември, 2023 11:00 947 0

Ударно начало за Лудогорец през 2024 година

  • лудогорец-
  • футбол-
  • имна подготовка-
  • шахтьор донецк

Българският шампион ще проведе зимния си подготвителен лагер в Турция

Ударно начало за Лудогорец през 2024 година - 1

Отборът на Лудогорец ще стартира ударно 2024 година. Българският шампион ще проведе зимния си подготвителен лагер в Турция.

Шампионите ще бъдат в курорта Белек от 11 януари до 4 февруари, където са планирани шест приятелски срещи срещу европейски отбори. Още в първата си контрола Лудогорец ще срещне Шахтьор Донецк, съобщава Gong.bg. Силният съперник е по желание на Георги Дерменджиев, който предпочитал неговият отбор още на старта да премери сили със сериозен опонент, отколкото да влиза в ритъм срещу по-слаби съперници.

Първият официален мач на Лудогорец след зимната пауза е на 10 февруари. Тогава "орлите" се изправят срещу ЦСКА 1948 в мач за Суперкупата, който ще се играе на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

На 15 февруари 2024 година българският шампион гостува в Женева от 22:00 българско време в първата среща между двата тима, а реваншът на "Хювефарма Арена" е на 22 февруари от 19:45 часа. Двата мача са от плейофите на Лига на Конференциите.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА