Last news in Fakti

19 Декември, 2023 12:30 1 105 0

Медиите в Гърция и Турция забъркаха каша с играч на Левски

  • гърция-
  • турция-
  • левски-
  • хосе кордоба-
  • футбол

Както е известно, в последните дни името му усилено се свързва с интерес от страна на Бешикташ, Панатинайкос и Айнтрахт

Медиите в Гърция и Турция забъркаха каша с играч на Левски - 1

Медиите в Гърция и Турция си намериха сериозна тема за писане и тя е свързана със защитника на Левски Хосе Кордоба. Както е известно, в последните дни името му усилено се свързва с интерес от страна на Бешикташ, Панатинайкос и Айнтрахт.

Според гърците привличането му от "детелините" е задължително заради контузиите на основни единици в отбрана. Освен това треньорът Йован Йовановски бил продухал ушите на шефовете, че иска Кордоба. В тази ситуация обаче има едно голямо "но". От ПАО нямат излишни средства и цената на Хосе не им харесва. "Сините" искат за него минимум 2 милиона евро, но атиняните са готови да броят малко над 1,5 млн.

В същото време в Турция са категорични, че офертата на Бешикташ няма да се отрази на трусовете в клуба, които са свързани с евентуална нова треньорска смяна. Напротив, от "Инюню" вече са били пратили оферта за 3 млн. евро, но все още чакат отговор от Левски.

На този етап обаче от "Герена" твърдят друго - че имат само едно запитване за Кордоба. То е от руския Ростов и няма да бъде прието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА