Last news in Fakti

19 Декември, 2023 18:41 2 060 1

Лошото момче Кирьос се разгневи, обърна се към легендата Бекер с думите: Братле...

  • спорт

Кирьос счита, че Борис е бил бавен на корта

Лошото момче Кирьос се разгневи, обърна се към легендата Бекер с думите: Братле... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лошото момче на тениса Ник Кирьос и легендата Борис Бекер влязоха в словесна престрелка. Ник заяви, че тенисът е бил много бавен в по-минали времена на спорта, включително, когато Бекер се е подвизавал на корта.

Борис пък коментира, че Кирьос трябва да бъде по-уважителен към миналото на тениса, защото без легендите от предишни поколения, тенисът нямаше да е този спорт, който е сега.

Според него, Кирьос може да не играе тенис цяла година и въпреки това да поддържа много висок стандарт на живот благодарение на и усилията на легендите.

Ник Кирьос пък не само, че не каза благодаря на Бекер и други легендарни имена, но отсече:

"Братле, какво ако аз съм един от малкото играчи, които спечелиха милиони повече фенове на спорта и осигуриха повече пари за всички в тениса. Правя моята кариера извън корта без помощта на останалите в тениса.

NETFLIX... Не си спомням да съм виждал Борис там. Този човек е смешен", твърди Кирьос.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б.Б

    3 3 Отговор
    Сиган....