Last news in Fakti

21 Декември, 2023 14:00 1 636 2

Тайсън Фюри обяви плановете си за битката с Усик

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • олександър усик-
  • александър усик

На Фюри му е трудно да се концентрира върху тренировките, ако те се провеждат у дома и има твърде много разсейващи фактори

Тайсън Фюри обяви плановете си за битката с Усик - 1

На 17 февруари в Рияд, Саудитска Арабия, първият абсолютен световен шампион в тежка категория от 1999 г. насам ще бъде определен в директен двубой между шампиона на WBC Тайсън Фюри и носителя на поясите на WBA, IBF и WBO Олександър Усик . Според вестник "Дейли Стар" Фюри (34-0-1, 24 нокаута) е взел решение да се подготвя за боя с украинеца Усик (21-0, 14 нокаута) далеч от дома. Източникът твърди, че Тайсън трябва да отлети за Саудитска Арабия на 30 декември. Твърди се, че именно там британецът ще се подготви за двубоя.

Според информацията Фюри е взел решение да прекара Коледа със семейството си, но се е отказал от новогодишните празненства, тъй като планира да се съсредоточи върху подготовката за боя. Очевидно такова решение е било взето след злополучния октомврийски бой с абсолютния дебютант в бокса ММА звездата Франсис Нгану от Камерун. Тайсън беше свален в нокдаун, въпреки че спечели мача със съдийско решение. Подготовката си за този двубой той прекара в родния си Моркамб, Англия, като отиде в Рияд седмица преди двубоя.

Вестникът твърди, че на Фюри му е трудно да се концентрира върху тренировките, ако те се провеждат у дома и има твърде много разсейващи фактори. Онзи ден стана известно, че Тайсън прави спаринг с "бъдещото лице на тежката категория" Томас Карти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гендлин

    0 0 Отговор
    Фюри ще бъде изгърбен от бой от Усик. Ще го изнесат на тарга.
  • 2 сбогом усик ,

    0 0 Отговор
    дойде и твоя край . това от ирландеца не е бокс а млатене и натискане с часове . от дрога той нищо не усеща в главата си . брат му е готин но тайсън е за затвора . хахаха и баптист да станеш украинецо ще те прецакат . кубрат затова не се вре там . и той залеби незаконно .