Last news in Fakti

2 Януари, 2024 11:30 2 139 0

Куриозна промяна при Салах на почивката срещу Нюкасъл

  • ливърпул-
  • мохамед салах-
  • футбол-
  • спорт-
  • нюкасъл

Египтянинът не беше точен от бялата точка още при 0:0 през първата част, когато вратарят Мартин Дубравка отрази силния му удар

Куриозна промяна при Салах на почивката срещу Нюкасъл  - 1

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах изигра една от главните роли при триумфа с 4:2 над Нюкасъл във Висшата лига във вечерта на 1 януари. Той вкара две от попаденията, подаде за още едно и пропусна една дузпа.

Египтянинът не беше точен от бялата точка още при 0:0 през първата част, когато вратарят Мартин Дубравка отрази силния му удар. Той обаче се реваншира през втората част, а с втория си изстрел от бялата точка в 86-ата минута подсигури трите точки за лидера.

Наблюдателни зрители обаче забелязаха куриозна промяна при Салах в течение на двубоя. На почивката той смени обувките си, оставяйки жълтите от първите 45 минути и обувайки други в син цвят.

“Направих го нарочно заради пропуска при дузпата - призна самият футболист пред “Скай Спортс” - С тези, които не успях да реализирам, бях тренирал предишния ден. Не бих казал, че е някакво суеверие, защото по принцип сменям много чифтове през сезона, но осъзнах, че през второто полувреме това щеше да ми е в главата и затова реших да обуя другите бутонки.”

“Не обувките бяха причина за пропуска ми, но просто не исках да мисля и за това. Ето защо ги смених, за да се успокоя”, добави Салах.

За съжаление на Ливърпул, сега той напуска отбора за участието на Египет на Купата на Африка. Ако “фараоните” стигнат до финала, нападателят ще пропусне осем мача на мърсисайдци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА