Last news in Fakti

2 Януари, 2024 13:30 819 1

Черно море избира между няколко бразилци

  • футбол-
  • черно море-
  • селекция

Очаква се Илиан Илиев да направи окончателния си избор за един от предложените му атакуващи играчи от страната на кафето до седмица

Черно море избира между няколко бразилци - 1

В Черно море ще избират между няколко бразилци за заместник на Брено Тейшейра, който ще пропусне целия пролетен полусезон, след като претърпя операция на крака.

Очаква се Илиан Илиев да направи окончателния си избор за един от предложените му атакуващи играчи от страната на кафето до седмица.
Разбра се още, че „моряците“ ще се съберат в пълен състав за началото на зимната подготовка в петък, като за разлика от минали години никой от чужденците не е получил по-дълга почивка. Ако някой от тях все пак закъснее, това ще се дължи на проблеми със самолетни полети или други странични причини.

Във варненския тим, който е лидер след есенния полусезон, усещат, че могат да постигнат исторически успех през тази година, и затова държат всички играчи да проведат пълноценна зимна подготовка и да влязат максимално подготвени в пролетния дял.

Още в първите си в срещи след подновяване на първенство Черно море ще срещне основните си конкуренти за тройката – Лудогорец, на който ще гостува в Разград, и ЦСКА, който идва на „Тича“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щок

    5 0 Отговор
    Бразилци,африканци,мексиканци и множество от други чужденци има в българските отбори. И казват,че футболът ни е български. Ха,сега,де!