Last news in Fakti

3 Януари, 2024 07:20 1 006 4

Левски привлича бразилец с два мача за Локомотив София

  • джонатан машадо-
  • локомотив софия-
  • футбол-
  • трансфер-
  • селекция

Информацията за трансфера бе подсилена и от самия Машадо, който вече последва столичания гранд в социалните мрежи

Левски привлича бразилец с два мача за Локомотив София - 1

Левски ще се подсили с още един бразилски футболист. "Сините" са близо до привличането на бившия футболист на Локомотив София Джонатан Машадо. Информацията за трансфера бе подсилена и от 24-годишния бразилец, който вече последва столичния гранд в социалните мрежи.

В момента Машадо е футболист на боливийския Хорхе Уилстерман, завършил на осмо място в местната Примера дивисион. Той играе като дефазивен халф, както и като десен бек. Договорът му изтече и той е свободен агент.

Южноамериканецът ще бъде алтернатива на Андриан Краев и Жереми Петрис, които не искат да преподпишат договорите си. До края им има шест месеца.

С привличането на Машадо бразилците на "Герена" ще станат шест, но до няколко дни се очаква Роналдо да бъде продаден на Ростов.

Джонатан Машадо записа два мача за Локомотив София през лятото на 2021 година. Той обаче не се задържа дълго в "Надежда", където дойде от Ботафого СП. След това кариерата му преминава през нискоразредните бразилски Марсилио Диас и Фламенго ПЕ. В Хорхе Уилстерман е от началото на 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е що чак от

    6 4 Отговор
    Бразилия? Тука е пълно с нашенски бразилци у Факултето...
  • 2 Лост

    5 3 Отговор
    С цели два мача за Локо Сф!
  • 3 щурецъ

    3 2 Отговор
    А няма ли да привличат бежанци от Кот д Ивоар и от Кения? Или от Афгания? Без настояване и наставления от Аууууу-стрия.
  • 4 Питам:

    4 1 Отговор
    Кога "нашите" отбори ще сменят регистрацията си ? Левски- Рио ди Жанейру, ЦСКА- Богота, Лудогорец - Цялата латинска Америка, Берое - Уага Дугу, Ботев - Киншаса и т.н.