Last news in Fakti

7 Януари, 2024 11:00 871 0

Локо Пд продава още един футболист в Китай

  • локомотив пловдив-
  • джовани бариани-
  • гуанси пингуо халиао-
  • евандро-
  • футбол

Сега "черно-белите“ ще се опитат да пласират в далечния Изток и Евандро, който записа 4 гола в 19 мача в efbet Лига през есента

Локо Пд продава още един футболист в Китай - 1

Локомотив Пловдив е напът да продаде втори свой играч в Китай. Преди няколко дни Джовани Бариани премина във втородивизионния Гуанси Пингуо Халиао. Сега "черно-белите“ ще се опитат да пласират в далечния Изток и Евандро, който записа 4 гола в 19 мача в efbet Лига през есента.

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски планира да укрепи бюджета именно чрез продажби, като се водят преговори още за Алфа Конте и Динко Хоркаш, които може да отидат в Азербайджан и Полша съответно.

Старши треньорът Александър Томаш обаче няма да може да разчита на това да бъдат намерени силни заместници на продадените. Според запознати зимната селекция на "смърфовете“ ще включва главно родни играчи от първите две дивизии в страната, твърди "Тема спорт". Фактът, че е обсъждано името на халфа Петър Вуцов, син на Велислав Вуцов, от Янтра Габрово е показателен за намеренията на тима, който направи добра есен, зимувайки четвърти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА