Last news in Fakti

7 Януари, 2024 16:00 1 731 5

ЦСКА разкара голмайстора си, упрекна го в липса на професионално поведение

  • цска-
  • футбол-
  • браян морено

От ЦСКА съобщават, че играчът е имал сериозни проблеми с работната етика и спазването на професионално поведение, подобаващо на футболист

ЦСКА обяви, че се разделя с един от футболистите с най-много голове за тима през миналия сезон – Браян Морено. Колумбиецът дълго време лекува контузия, получена в шампионатното дерби с Лудогорец на 30 април 2023-а.

След това „червените“ обявиха, че играчът е готов за игра чак през октомври и се очакваше Морено постепенно да бъде налаган, ала това така и не се случи.

От ЦСКА съобщават, че играчът е имал сериозни проблеми с работната етика и спазването на професионално поведение, подобаващо на футболист.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Информация относно бъдеще на Браян Морено

Считано от днес Морено вече не е част от ЦСКА. Двете страни се разделиха по взаимно съгласие. Въпреки опитите на всички да го подтикнем към професионално поведение и спазване на работната етика, желанието му беше друго.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ментета

    9 7 Отговор
    Нищо общо с ЦСКА! Тези са оранжевите от Ловеч!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Читател

    7 0 Отговор
    Така ще да е,манго си е манго,видял се в пари и е дотам.Ама са виновни тия дето ги водят тия кюмури тук че и им дават ограмни пари.
  • 4 Няма оправия

    2 0 Отговор
    И няма и да има, докато вместо лица от школите , се налагат черни , тъмни и мними субекти, наречени за по кратко, чуждестранни попълнения!
  • 5 Най - сетне!

    0 0 Отговор
    Почна се! Чакаме следващия. Към изхода, естествено...