Last news in Fakti

8 Януари, 2024 10:00 2 113 0

Манчестър Юнайтед предлага размяна на играчи

  • кристъл палас-
  • майкъл олисе-
  • манчестър юнайтед-
  • аарън уан-бисака-
  • футбол

"Червените дяволи" са готови да предложат Аарън Уан-Бисака и пари за крилото Майкъл Олисе в края на сезона

Манчестър Юнайтед предлага размяна на играчи - 1

Манчестър Юнайтед подготвя оферта за размяна на полузащитника на Кристъл Палас Майкъл Олисе. Според информация на "Дейли Стар" "червените дяволи" са готови да предложат Аарън Уан-Бисака и пари за крилото Майкъл Олисе в края на сезона.

Наскоро на "Олд Трафорд" задействаха опцията за удължаване на договора на Уан-Бисака с 12 месеца. Въпреки това защитникът остава с неясно бъдеще и в клуба обмислят вариант да го използнат като разменна монета за привличането на Олисе.

22-годишният французин е любимец на новия бос на Юнайтед сър Джим Ратклиф. Именно той държи да го доведе в клуба и е готов да направи сериозна офанзива за привличането му през лятото.

В същото време Уан-Бисака е бивш футболист на Кристъл Палас и в клуба преди време дадоха знак, че са готови да го върнат в редиците си. Така че лондончани може и да обмислят сериозно предложението на "червените дяволи" и сделката не е изключена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА