Last news in Fakti

8 Януари, 2024 15:00 1 321 0

Лудогорец обяви трансферните планове

  • лудогрец-
  • футбол-
  • георги дерменджиев-
  • георги караманджуков

Като цяло желанието ни е да запазим отбора, тъй като ще се борим на три фронта

Лудогорец обяви трансферните планове - 1

Спортният директор и старши треньорът на Лудогорец - Георги Караманджуков и Георги Дерменджиев, разкриха зимните трансферни планове на Лудогорец. Това двамата сториха на днешната пресконференция, която дадоха в София.

"Като цяло желанието ни е да запазим отбора, тъй като ще се борим на три фронта. Няма да ни бъде никак лесно, но вярваме, че ще успеем. Разбира се, че при определена цена може да се разделим с някой футболист. Но няма да продаваме на всяка цена. Лудогорец продава скъпо. Официално запитване към Текпетей от клуб от Висшата лига няма, но има такива от други държави. Има интерес и към български футболист на Лудогорец, но нека не избързваме. Няма обаче такъв от Гьозтепе за Доминик Янков", заяви Караманджуков.

"Искаме да запазим футболистите. Смятаме да се подсилим само с един нов играч", разкри Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА