Last news in Fakti

15 Януари, 2024 15:00 1 398 1

Медиите в Турция: Станимир Стоилов прави разликата в Гьозтепе

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • турция-
  • гьозтепе

Гьозтепе е в добро настроение, след като започна втория дял на първенството в Първа лига с победа с 2:1 като гост на Сакаряспор

Медиите в Турция: Станимир Стоилов прави разликата в Гьозтепе - 1

Медиите в Турция отново обърнаха внимание на отличната работа, която Станимир Стоилов върши в Гьозтепе. Българският специалист изведе отбора си до втора позиция в местната Първа лига след победата с 2:1 над Сакаряспор в първия мач от втория полусезон на първенството.

"Гьозтепе е в добро настроение, след като започна втория дял на първенството в Първа лига с победа с 2:1 като гост на Сакаряспор. "Жълто-червените" се възползваха от грешките на своите съперници за Суперлигата и излязоха на второ място във временното класиране. Лъвският пай за успехите на Гьозтепе принадлежи на българския треньор Станимир Стоилов. С назначаването на опитния специалист от Гьозтепе доказаха претенциите и желанието си да спечелят промоция за елита на Турция, както с игра, така и с резултати", пише журналистът Хамза Гьоркем от Gazete Yenigun.

"Гьозтепе промени облика си след идването на Станимир Стоилов. Под ръководството на българския треньор отборът спечели 5 от шесте си мача в първенството. Единственото поражение беше срещу Бодрумспор. Победени бяха Тузласпор, Гиресунспор, Генчлербирлиги, лидерът Еюпспор и Сакаряспор. Отборът на Стоилов вкара 15 гола в шест шампионатни мача, а допусна само пет. Освен това атакуващият стил на игра на Гьозтепе до последния съдийски сигнал очарова феновете".

"Станимир Стоилов направи разликата в Гьозтепе. Опитният български треньор постигна важни неща, след като встъпи в длъжност. Надеждата на Измир за Суперлигата прави твърди стъпки към постигане на целите си", завършва материалът.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Турция вече не е това, което беше!

    1 0 Отговор
    Израелски футболист, който публикува съобщение в подкрепа на заложниците от Газа по време на мач от турското първенство, беше отстранен от клуба си.

    Сагив Йехезкел написа: "100 дни, 7/10“ на превързаната си китка, след като отбеляза изравнителния гол за Анталияспор при равенството 1-1 с Трабзонспор. 28-годишното крило е действало против "националните ценности", заяви Анталияспор на официалния си уебсайт, цитиран от CNN.