Last news in Fakti

16 Януари, 2024 09:30 911 2

Андриан Краев и Жереми Петрис вече тренират с дубъла на Левски

  • андриан краев-
  • жереми петрис-
  • левски-
  • футбол

Те не заминаха за лагера в Турция, защото отказват да продължат изтичащите си договори

Андриан Краев и Жереми Петрис вече тренират с дубъла на Левски - 1

Андриан Краев и Жереми Петрис стартираха тренировки вчера, но не със своите съотборници в Анталия, а с дублиращия отбор на Левски. Двамата в момента са низвергнати на “Герена”. Те не заминаха за лагера в Турция, защото отказват да продължат изтичащите си договори. Треньорът Николай Костов дори ги обвини, че заради тях закъснява и селекцията, тъй като до последно са уверявали, че ще приемат предложенията на клуба.

Вчера двамата са провели занимание с втория тим, който е воден от Христо Арангелов. Националът и французинът ще продължат да се готвят с дублиращия отбор, но няма да взимат участие в контролите.

На първата тренировка на първия тим Петрис се отбеляза в социалните мрежи, че е в София, като не бе в близост до “Герена”, където съотборниците му започнаха занимания за втория полусезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайо Байо

    2 3 Отговор
    Кой разумен чиляк иска да стои в един потъващ кораб ?
  • 2 Шушу Мушу

    1 2 Отговор
    Сега цената им ще падне още , а НАП ще плаче за несъбраните пари !