Last news in Fakti

16 Януари, 2024 13:15 1 162 3

Локомотив Пловдив официално подари национал на България

  • георги минчев-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • аел лимасол

АЕЛ Лимасол обявява принципната договорка с футболиста Георги Минчев

Локомотив Пловдив официално подари национал на България - 1

Георги Минчев официално премина в АЕЛ Лимасол, оповестиха от кипърския клуб. В съобщението се казва, че Локомотив Пловдив няма да получи трансферна сума, а само процент при евентуална следваща продажба на нападателя.

Ето какво пише в официалния си сайт АЕЛ Лимасол:

"АЕЛ Лимасол обявява принципната договорка с футболиста Георги Минчев. Той е 28-годишен (20/04/1995) нападател от България. Минчев е играл за българския Локомотив Пловдив, преди това за Ауда и Рига в Латвия, както и българските ЦСКА-София и Царско село. Георги Минчев има 9 мача за националния отбор на България, като играе във всички формации на юношеския национален отбор на страната си.

Българският нападател ще бъде придобит безвъзмездно от Локомотив (Пловдив), но българският клуб ще запази процент при бъдещ трансфер на футболиста. Той се очаква в Кипър в следващите няколко дни, за да премине медицински тестове и ще подпише договор до май 2025 година. Приветстваме Георги Минчев в семейството на АЕЛ и му желаем успех".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да бе да

    0 0 Отговор
    хаха Кипър... без пари ....алабалa ... паранки в кеш... в сакче... а Kokoрчо преследва бакшиша на сервитьорите...
  • 2 СЗО

    0 0 Отговор
    Хахахсюа, сега ги подаряваме, скоро ще почнем да си плащаме да ги вземат в някой чужд отбор.
  • 3 Сийка

    0 0 Отговор
    На далавера ми мирише!!