Last news in Fakti

16 Януари, 2024 13:45 1 531 2

ПСЖ с изключително предложение към Мбапе

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

Договорът на капитана на френския национален отбор с ПСЖ изтича през лятото и той е свободен да преговаря с всеки клуб, но клубът от Париж явно е готов да направи и невъзможното, за да остане в редиците му

ПСЖ с изключително предложение към Мбапе - 1

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е получил невероятно и неустоимо предложение, за да подпише нов договор с френския шампион, твърди журналистът от RMC Sport Даниел Риоло.

Договорът на капитана на френския национален отбор с ПСЖ изтича през лятото и той е свободен да преговаря с всеки клуб, но клубът от Париж явно е готов да направи и невъзможното, за да остане в редиците му.

"В случая с Мбапе нещата трябва да са ясни. От една страна той има предложение да остане в ПСЖ, което се равнява на това само на един футболист да му се предоставян Древния Рим, Древна Гърция и пирамидите в Египет. Това е оферта, която е много по-голяма от 100 милиона евро на сезон. Това е предложение, което не може да бъде подобрено от нито един клуб. Освен това има и много подобрения в проектодоговора за брат му, за семейството му, за всички. Това наистина е невероятно", казва Риоло.

"Офертата на Реал Мадрид е класическа и почти банална, макар и там да става въпрос безспорно за много пари. Но става дума за сравнително нормална заплата от порядъка порядъка на 30 милиона евро, може би с някой бонус отгоре. Не става въпрос само за пари. В ПСЖ го има и спортното предизвикателство, защото клубът продължава да прогресира по пътя, по който пое през лятото. Целта е да се спечели с Пари Сен Жермен, а не с Реал Мадрид, които има тонове титли. Но това, което му се предлага, наистина никога не е виждано. Офертата е изумителна", казва още Даниел Риоло.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    5 5 Отговор
    Този ако премине в друг отбор освен ПСЖ ще бъде пълен смешник.Само за френското първенство е номер едно
  • 2 ПСЗ оо парк

    4 1 Отговор
    Г-н Ковачев, само от снимката разбирам, че никак не харесвате Мбапе!