Last news in Fakti

17 Януари, 2024 13:30 1 552 7

Моуриньо с първи коментар след уволнението от Рома

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома

Той използва социалната мрежа Instagram, за да пусне послание в няколко думи

Моуриньо с първи коментар след уволнението от Рома - 1

Португалският треньор Жозе Моуриньо направи първи коментар, след като бе уволнен от поста старши треньор в Рома.

Той използва социалната мрежа Instagram, за да пусне послание в няколко думи.

„Пот, кръв, сълзи, радост, тъга, любов, братя, история, сърце, вечност“, написа Моуриньо.

Неговият наследник начело на „вълците“ поне до лятото е клубният символ Даниеле де Роси.

Моуриньо изкара 2.5 години от жълто-червената страна на „Олимпико“ и стигна два финала в евротурнирите – спечелен в Лига на конференциите, загубен в Лига Европа.

Специалния обаче не успя да върне „вълците“ в Шампионска лига, а и не изглеждаше, че ще успее да го направи през този сезон. В момента Рома е на девето място в Серия А.

Източник: gong.bg


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    6 2 Отговор
    Талантлив Треньор
  • 2 Лили

    4 0 Отговор
    Днес някои спортни канали го нападнаха ожесточено,сякаш им е изял хляба.В интерес на истината всеки работещ треньор допуска грешки.Не е коректно да се цитира,че Моу е изхарчил през първия сезон в Рома 100млн.за трансфери и в настоящия момент няма пари за нови играчи ,заради финансовия феърплей.А колко милиона допринесе за клуба,когато спечели Купата на Конференциите,колко млн.допринесе,когато класира Рома за финал на Лига Европа срещу Севиля и колко млн.допринесе тази година да класира отбора в Лига Европа след 6- я предварителен кръг в група G с 13 точки,на второ място след Славия Прага и продължава напред.И феновете пълнеха стадиона до дупка,заради интереса,който създаваше Моуриньо.Така че,ползите не се отчитат,само критики и критики.
  • 3 Лили

    3 1 Отговор
    Още нещо да добавя,разбира се.В някои случаи Моуриньо прекаляваше с обясненията със съдиите,които даваха жълти и червени картони на играчите,вследствие на което и той беше потърпевш с червен картон,но чувството му за справедливост е силно развито в него и той винаги се е борил за честна игра.Да,вярно е,че има съдии,които проявяват симпатии към по- богати клубове,като Интер,Ювентус,Милан,Наполи и реагират в първото полувреме с дузпи,за да ги стимулират срещу съперника.Това е факт.Няма какво да си кривим душата.Има ги и в Англия и в Испания и в България.Този недъг не може да се изкорени из основи.Защото днешния футбол е материалистичен и далеч от онези времена,играещи като Хр.Стоичков за престиж.
  • 4 Чочо

    3 0 Отговор
    Моуриньо бил взел 80 млн.от неустойки и станал световен шампион.Ами правете като него.!!!Дава Ви пример!! Щом му ги дават,няма да ги хвърли.Даже практикувал " овехтял футбол". Футболът никога не е овехтял.Той е най- интересната и привлекателна игра.И бебета водят на стадиона.Друго звучи когато кажеш " овехтели методи", а не овехтял футбол.Някои журналисти не са за тази работа.
  • 5 Истината

    4 0 Отговор
    В двубоя срещу вечния градски съперник Лацио за Копа Италия,Рома не успя да го победи.Но с колко? С 1 гол от дузпа присъдена на Лацио ,а не с редовен гол.А и за тази дузпа имаше съмнения.В мача като гост на Милан,Рома не игра с тримата основни защитници,които играха за националните си отбори и 6 играчи бяха контузени.Това също доведе до слаба игра и с резервен вратар.Така,че вината не е само на треньора.Колкото до бъдещето на Моуриньо,не се тревожете особено много.Той се е доказал с 26 трофея и пак ще оцелее.А дали заслужава да поеме клуб от топ 4, ще кажат само и единствено Собствениците на клубовете.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.