Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 15:07 9 785 11

"Връзкарят" Николов изнася лекции в Италия

  • спорт

Алекс е лидер на волейболен гранд

"Връзкарят" Николов изнася лекции в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Александър Николов бе най-добрият за своя отбор Чивитанова при победата над Модена с 3:0 (25:21, 27:25, 25:23) във волейболната Суперлига на Италия. Николов реализира 13 точки - 10 от атака (40% успеваемост), 2 блокади и един ас.

Тимът на Николов е на четвърто място в класирането с 32 точки. Посрещачът е вторият най-резултатен волейболист на гранда. Играе в Италия на клубно ниво, това е най-силният държавен шампионат според мнозина специалисти.

Преди време се появиха твърдения, че Алекс Николов и още по-младият му брат Симеон Николов са връзкари и вървят в спорта напред заради потекло.

Цифрите говорят ясно за Александър - той е топ талант в света. Може би най-силният 20-годишен посрещач. Няма да е изненада, ако 17-годишният Симеон стигне и по-напред от Александър във волейбола. Със сигурност волейболна България има бижута в лицето на Александър и Симеон Николови. Те са синове на президента на волейболния Левски Владимир Николов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да неби да е лъжа

    11 27 Отговор
    Ако нее тати и той беше един пишман играч ама връзките са му дебели

    Коментиран от #6

  • 2 Крейзи Форест

    5 10 Отговор
    Хм, само един клубен мъжки отбор и национален отбор на три възрасти са им осигурени, иначе не са с връзки. На всички деца - таланти в БГ им се осигуряват по толкова зер!
  • 3 Тома

    12 2 Отговор
    За мен само никито на перуката не е връзкар защото без да бачка взема заплата и помощи от феновете на Левски
  • 4 Аман от тях бе

    4 11 Отговор
    На всички реклами от малки до големи набутани все владониколовите. Щото не са връзкари.

    Коментиран от #5

  • 5 Голям праз

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "Аман от тях бе":

    Добре , ама не връзките им играят на терена. Не знам , за какво реве, или го правите по навик? Някой от вас ставал ли е втори в света по нещо, мишлета?
  • 6 Голям праз

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да неби да е лъжа":

    Верно ли бе? Аз друго си спомням, но щом казваш. И кой му беше връзката на тати?

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ибн ебн Ал камил

    3 8 Отговор
    Като го гледах МАЛКИЯ в мача с МОДЕНА....особено третия гейм.........направо талант....ЗА КОФАТА С БОКЛУК.......една топка не можа да подаде....или ниска,или висока,или далече от мрежата....И ВРЪЗКАРЯ ГО СМЕНИХА......ХАХАХАХА.....В ОЩЕ ЕДИН МАЧ ГО ГЛЕДАХ ....,ПО СЛУЧАЙНОСТ...,И ТАМ МЕ БЕШЕ СРАМ ДА ГО ГЛЕДАМ......ИНАЧЕ БРАТ МУ КОН,БИЛ НАЙ ДОБЪР?????....ИМПЕРАТОР МАТЕЙ НА 21 ГОДИНИ ВСИЧКИ МУ БЯХА В КРАКАТА....ТОЗИ ОЩЕ СЕГА НА 4 МЯСТО......ХАХАХАХА......БИЯТ ГО ВСИЧКИ И ЩЕ ЧАКАМЕ ОТ ТЕЗИ МЪРСОЛКОВЦИИИ ДА БИЯТ РУСИЯ,БРАЗИЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ПОЛША, СЪРБИЯ......НА ПОКЕР МОЖЕ,НО НЕ И НА ВОЛЕЙБОЛ

    Коментиран от #11

  • 10 Поп Тарапонти

    2 0 Отговор
    Всички, прекрасни хора, който плюят са страхотни и първи в своята област на световно ниво. Те са неоценени, но с такива хора България ще пребъде, чеда мой.
  • 11 Ок. Юч0бц

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ибн ебн Ал камил":

    Имаш начален стадий на психични отклонения.