Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 12:00 1 655 1

Звезда на Левски с първи думи след трансфера

  • гамба осака-
  • уелтън-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер

Надявам се да направим силен сезон с моите нови съотборници и с нашите чудесни фенове

Звезда на Левски с първи думи след трансфера - 1

Японският Гамба Осака обяви трансфера на бразилското ляво крило Уелтън от Левски. По-рано днес „сините“ обявиха трансфера на 26-годишния футболист в тима от Осака.

„Информираме ви, че постигнахме споразумение за постоянен трансфер на Уелтън Фелипе от българския Левски в нашия клуб“, пише в официалния сайт на Гамба Осака.

„Здравейте всички в Осака, аз съм Уелтън. Вече ще играя за Гамба. Много съм щастлив от трансфера. Надявам се да направим силен сезон с моите нови съотборници и с нашите чудесни фенове.

Ще се борим заедно и ще дадем най-доброто от себе си, за да постигнем целите си и всички да сме щастливи. Благодаря ви. Вече ще работим заедно“, обяви бразилецът в специално видеообръщение.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СиниСмешници

    1 2 Отговор
    Бееееее.........