Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 13:00 875 1

Трансферът на Уелтън развърза ръцете на Левски за нови попълнения

  • уелтън-
  • левски-
  • фтбол-
  • селекция-
  • трансфер

Както е известно, от "Герена" отдавна са набелязали халф от страната на Неймар, но се смяташе, че нещата трудно ще се получат

Трансферът на Уелтън развърза ръцете на Левски за нови попълнения - 1

Трансферът на Уелтън развърза ръцете на "сините" за още нови попълнения. Според източници на "Мач Телеграф" става въпрос за двама бразилци. Както е известно, от "Герена" отдавна са набелязали халф от страната на Неймар, но се смяташе, че нещата трудно ще се получат. От дълго време пък Левски търси и десен бек, а в момента ще има нужда и от още едно крило. Наско Сираков призна, че му се иска да бъдат привлечени поне 6 нови попълнения. До този момент "сините" имат 3 - Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес.

"Левски търсят крило, десен бек и нападател. Предложил съм им футболисти. Чакам отговор. Те не търсят само бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Засега другите български отбори са леко в патова ситуация. Не искат играчи. Аз обаче работя с доста отбори и първенства. С мои колеги агенти търсим партньорство както между нас, така и най-доброто за даден футболист", коментира мениджърът Джери Перейра пред BgDerby.

Именно той спомогна на "сините" да привлекат Уелтън и Рикардиньо, които донесоха толкова много пари в клубната каса през тази зима.

Иначе пред седмицата стана ясно, че Левски се е пробвал за двама свои юноши - Ангел Бастунов и Атанас Кабов. Хебър им иска за Бустунов поне 100 000 евро, а Кабов е наказан да тренира отделно заради опит да си тръгне без пари.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стар леФскар лепилар

    2 2 Отговор
    С тези „изключителни“ продажби „Джингиби Анадол Спорт“ ще бъде най-богатия в Б група , където МУ е и мястото !!!