Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 08:30 1 453 5

Рафаел Надал разкри огромна новина за бъдещето си

  • рафаел надал-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт

37-годишният испанец обяви, че е взел решение да сложи край на славната си кариера след края на настоящия сезон

Рафаел Надал разкри огромна новина за бъдещето си - 1

Носителят на 22 титли от Големия шлем – Рафаел Надал, разкри огромна новина за бъдещето си. 37-годишният испанец обяви, че е взел решение да сложи край на славната си кариера след края на настоящия сезон. В последната година той бе преследван от контузии и изглежда това е било в основата на решението му. Той все пак запази шанс да размисли и ще обяви окончателното си решение преди „Ролан Гарос“.

„Това ще е последната ми година в тениса, макар да не го потвърждавам на 100%. Засега мисля ден за ден. Ще реша окончателно преди „Ролан Гарос“. Следващите месеци ще бъда по-внимателен. Знаете, че много неща могат да се случат, така че не искам да предполагам какво ще стане след няколко месеца, след като една година не съм се състезавал“, сподели Надал пред Cadena COPE.

Испанецът има 22 титли от Големия шлем, като 14 от тях той спечели именно на „Ролан Гарос“. Към този момент обаче той не иска да прави големи заявки за нов триумф в Париж.

„Към днешната дата е невъзможно да си помисля, че мога отново да спечеля „Ролан Гарос“. Но със сигурност ще е вълнуващо отново да участвам в този турнир. Ако мислех, че имам нулев шанс да спечеля, със сигурност въобще не бих участвал“, допълни Надал.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама огромна ли

    2 0 Отговор
    Е новината??? Не е ли грамаданска?
    Новобранци смешни, опитващи се отчаяно да привлекат внимание!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 глоги

    3 0 Отговор
    Рафаел Надал разкри ГОЛЯМА новина за бъдещето си. Огромно е Слънцето!
  • 4 дедо Флашко

    1 2 Отговор
    Нормално е голям спортист да се откаже от състезанията. Надал си има достатъчно върхови постижения в тениса. Да е жив и здрав-това е най-важното за него.
  • 5 ДрОгар

    1 1 Отговор
    На тея години допинга може да го утепа.