Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 09:59 3 231 7

Серафим Тодоров-Сарафа с разтърсващи думи в "Денсинг Старс"

  • спорт

Който може да танцува...

Серафим Тодоров-Сарафа с разтърсващи думи в "Денсинг Старс" - 1
Снимка: бТВ

Серафим Тодоров-Сарафа е многократен европейски и световен шампион по бокс.

Сарафа победи Флойд Мейуедър на Олимпиадата в Атланта 1996. Това е последното поражение на американеца на ринга, Флойд направи уникална кариера при професионалистите.

Сарафа взе сребърно отличие в САЩ.

Той е част от новия сезон на Денсинг Старс и коментира:

"На всяка музика мога да танцувам. Самби, мамби, ча-ча-ча. Който може да танцува, той е добър човек. Той зло не мисли".

Иначе той танцува като легендарния образ от киното "Маската" изигран от Джим Кери. Тодоров обича да танцува. Тъй че ако констатацията му е вярна, той е човек който не мисли грам зло на никого.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свобода

    11 6 Отговор
    Респект за Сарафа!
  • 2 Този можеше да

    10 0 Отговор
    има всичко, но сам избра да няма нищо. Необразован е, оттам и наивен като малко дете. Беше се доверил на един мошеник (милиционер от комунистическите служби), че "ще го върне на ринга" на 50 години... Заради същия милиционер, не им дадоха визи за САЩ.
    А за да придобиете някаква представа, какво е било до 10/11/89, опитайте да изгледате някое видео с въпросния, който пълен комплексар и говори за "батковците" си в службите!?!... Като го слушаш, Супермен и Спайдърмен ти се струват съвсем реалистични образи.
  • 3 Абе

    6 3 Отговор
    в края на 90-те той не се ли правеше на рекетьор?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Здрасти

    7 0 Отговор
    Само простотии и малоумни предавания се излъчват в България. Боксьор да танцува??? По-добре шахматист. Затъпяването върви с пълна сила