Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 19:20 1 034 1

Алкарас: Ще си направя татуировка, ако спечеля Australian Open, “Ролан Гарос” или Олимпийските игри

  • големия шлем-
  • карлос алкарас-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open-
  • олимпийски игри-
  • ролан гарос

Последният път, когато плаках след загуба, беше след тази от Новак Джокович на полуфиналите на финалния турнир на АТР в Торино

Алкарас: Ще си направя татуировка, ако спечеля Australian Open, “Ролан Гарос” или Олимпийските игри - 1

Двукратният шампион в “Големия шлем” Карлос Алкарас говори за кариерата си преди да започне участието си на турнира от АТР 500 в Рио де Жанейро, който обаче се оказа злощастен за него. Испанецът изкълчи глезена си след само два гейма на бразилския клей и съответно ще отдели следващите дни за възстановяване.

“Не съм далеч от най-доброто си ниво, но имам още работа, за да си върна и играта, и увереността”, започна интервюто пред “Марка” Алкарас.

“Не съм притеснен, че не съм печелил титла от “Уимбълдън”. Опитвам се да не мисля много за резултати и успехи. Трябва да се уча от всяка загуба. Последният път, когато плаках след загуба, беше след тази от Новак Джокович на полуфиналите на финалния турнир на АТР в Торино”, сподели испанецът.

“Ще си направя татуировка, ако спечеля Australian Open, “Ролан Гарос” или Олимпийските игри. Не смея да мисля, че мога да изравня Джокович по титли от “Шлема”, неговият брой е прекалено голям.

Отсега нататък треньорът ми Алберто Йедо ще бъде по-често с мен по турнирите. Той ми помага много да контролирам всички аспекти от играта. Това е позитивна промяна”, каза още Алкарас.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обратен

    3 0 Отговор
    Аз пък ще го преместя ,дори и да си смениш пола.