Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 11:58 815 3

Карлос Насар уточни какво му предстои

  • спорт

Ще се състезава на...

Карлос Насар уточни какво му предстои - 1
Снимка: БГНЕС

Карлос Насар разби конкуренцията си в Категория 89 кг на Европейското първенство по вдигане на тежести в София.

Той спечели злато в изхвърлянето, изтласкването и двубоя като доближи в "Арена София" световния рекорд в категорията за мъже.

"Сега тренирам за много важен двубой от Бундеслигата на Германия. Моят клубен отбор Хайнсхайм има решаващ дуел за влизане в Първа Бундеслига срещу Дортмунд тази събота. В петък летя за Германия. След това наред е последната олимпийска квалификация – в Пукет, Тайланд. Там също ще се опитам да стана първи. Тя е задължителна за участие и там ще са най-добрите в моята категория до 89 кг.", каза 19-годишният Насар, цитиран от "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 2 Отговор
    Предстои му, да си припомни, че е родом от Париж. А на Макарон му предстои да му връчи френския паспорт.
  • 2 Голата истина

    2 4 Отговор
    Жалко че не е с българско семе
  • 3 Евала

    1 2 Отговор
    Много е як арабина