Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 13:00 1 143 5

Роналдо става обект на разследване в Саудитска Арабия (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • футбол

Снощи той се разписа в девети пореден двубой за Ал-Насър и по този начин неговият тим се доближи на четири точки от лидера Ал-Хилал

Роналдо става обект на разследване в Саудитска Арабия (ВИДЕО) - 1

Кристиано Роналдо ще бъде обект на разследване от страна на Професионалната лига на Саудитска Арабия. Снощи той се разписа в девети пореден двубой за Ал-Насър и по този начин неговият тим се доближи на четири точки от лидера Ал-Хилал.

Роналдо откри резултата още във втората минута от дузпа, но Яник Караско изравни в добавеното време на втората част. Герой за Ал-Насър се превърна Таликс, който с две попадения през втората част донесе успеха на тима.

След края на двубоя отиде да се поздрави със своите съотборници за успеха, но бе видимо раздразнен от виковете "Меси", които се чуваха от трибуните.

Той първо демонстративно посочи ухото си и след това направи неприличен жест. Именно това е причината, която води до разследването срещу него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    2 0 Отговор
    Разследването, ще покаже, че е хвърлял зарчета с опакото на ръката хаха
  • 2 Шейха

    5 1 Отговор
    Взехме малко мамуни да ни забавляват,малко скъпо ама
  • 3 ами,

    3 3 Отговор
    пи.ди..раст..ки хуморески.
  • 4 Хей,вие

    4 0 Отговор
    Само глупости пишете.
  • 5 Ковачев

    3 2 Отговор
    Меси Дузпата не е вкарвал гол от 8 месеца. ХА ХА ХА