Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 16:30 882 0

Зидан: Сигурен съм, че ще се върна

  • зинедин зидан-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • треньор

Запитан дали би работил като треньор в Италия, Зидан каза: "Защо не? Всичко може да се случи"

Зидан: Сигурен съм, че ще се върна - 1

Бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан не изключва възможността да се завърне в професията на фона на спекулациите, че може да поеме Байерн Мюнхен, след като Томас Тухел напусне през лятото. "В момента се занимавам с други неща. Ще видим, но съм сигурен, че ще се върна. Бих искал да го направя", заяви той пред "Скай Спорт Италия".

Запитан дали би работил като треньор в Италия, Зидан каза: "Защо не? Всичко може да се случи".

Световният шампион с Франция от 1998-а работи като треньор в Реал Мадрид от 2016 до 2018 и след това от 2019 до 2021 година. Той изведе "белите" до три титли в Шампионската лига и два трофея от Ла Лига.

Байерн Мюнхен обяви миналата седмица, че се разделя с Тухел след края на сезона и ще търси нов треньор. Зидан, а също и треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо, са сред основните кандидати.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА