Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 15:14 3 777 4

Машината Домантас Сабонис: Везенков е...

  • спорт

Де'Аарън Фокс и Домантас Сабонис са звездите на "кралете"

Центърът на Сакраменто Кингс Домантас Сабонис даде интервю за сайта Eurohoops, в което засипа с похвали българския си съотборник Александър Везенков. Литовският център е трипъл-дабъл машина. Той и гардът Фокс са водещите играчи на тима.

Везенков е контузен в момента.

"Много е забавен. Страхотен човек. Много сме близки и имаме отлични взаимоотношения. Везенков е баскетболист, който стреля много добре и се движи страхотно без топка. Според мен това е ръстов играч, който обича да подава. Надявам се да играя повече с него на терена", заяви Сабонис.

Сакраменто ще се бори за директно участие в първия кръг на плейофите.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    3 2 Отговор
    Де да мислеше така и черната перла, треньор на Везенков. Той е расист и за това не го пуска. Не може ТОП реализатор в Европа да е в отбора ти и да го държиш на скамейката, като играе по 5-6 минути на мач.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Глупостите настрана, всеки, който малко поне е гледал NBA си дава сметка, че там е друга планета по отношение на всички компоненти на играта. Везенков може и никога да не стигне до нещо повече от няколко минутки на мач, в който и да е отбор там. Но, поне не се уплаши да опита, вместо да си стои първи на село, както се казва.
  • 3 Новичок

    2 2 Отговор
    Грък е любимец на феновете на НБА и бивш първенец с Милуоки Бъкс, сърбин Никола Йокич е действащ шампион и лидер на Денвър Нъгетс, словенец е най-любимият гард на публиката в Лигата сега и ас на Далас Маверикс. Българин е част от НБА, борейки се за място на ролеви-играчДжошуа е бивш световен шампион в професионалния бокс.Нгану е бивш шампион на UFC.Деми е много нежна жена,Григор Димитров е най добрият ни тенисист, а Тервел Илиев е спортен журналист...
  • 4 МисиркоФ

    2 1 Отговор
    хахаха, алабала, посредствен отбор с ефтини играчи