Last news in Fakti

2 Март, 2024 07:20 2 411 3

Такова изпълнение и от Меси не сме виждали (ВИДЕО)

  • монако-
  • уилфред синго-
  • псж-
  • футбол-
  • брадли баркола

В първия момент футболистът на ПСЖ не разбра какво се случва, но бързо се окопити и го фаулира

Такова изпълнение и от Меси не сме виждали (ВИДЕО) - 1

В мача с ПСЖ десният бек на Монако - Уилфред Синго, направи нещо, за което още дълго ще се говори. В 71-ата минута в собствената си половина той преодоля елегантно Брадли Баркола, "копвайки от място топката над главата му. В първия момент футболистът на ПСЖ не разбра какво се случва, но бързо се окопити и го фаулира.

Въпреки че е само на 23 г. Уилфред Синго има зад гърба си близо 100 мача в Серия А с Торино, откъдето бе привлечен в Монако миналото лято за сумата от 10 млн. евро. Със сигурност трансферната цена на национала на Кот д'Ивоар се е покачила с някой милион заради този финт, който ще обиколи социалните мрежи по света.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    2 4 Отговор
    браво на маймунко
  • 2 Опааа

    2 1 Отговор
    Ковачев много си пр Ост!
  • 3 Специалиста

    7 1 Отговор
    Река Конго е дълга 5000 км. По двата и бряга, волно растат братовчедите на Мпапе и на другия герой, а по дърветата гордо надничат родителите им. Продават ги на килограм, и всички са по-бързи от лъвовете (доказано, хванатите са станали храна) и по умни(не са ги хванали да ги карат у Америка на тръстиката, така че спокойно могат да докарат още 5-6 милиона такива звезди, вместо да пръскат 10 милиона за един брачед.